Напишете дума/думи за търсене

Експерт: Кейт и Уилям изглеждаха като нервни деца на първия учебен ден на Шарлот (Снимки)

Принцеса Шарлот, Кейт Мидълтън, принцовете Джордж и Уилям СНИМКИ: Ройтерс

Малката принцеса Шарлот се кри зад роклята на майка си Кейт Мидълтън на прага на училището на първия учебен ден. Тя бе в компанията и на баща си принц Уилям, както и по-големия си брат Джордж.

Четиригодишната принцеса ще учи в същото училище, където и батко й, като той вече е трета година там. 

"Кейт и Уилям изглеждат по-скоро като двойка нервни деца заради израженията на лицата им - неубедителни усмивки, които предполагат напрежение, а и възможна доза тъга", коментира експертът по езика на тялото Джуди Джеймс, цитиран от The Sun. "В същото време Шарлот се забавя и срамежливо се крие зад роклята на майка си преди да влязат".

"Изоставането й предполага малка доза нежелание, но тя по-скоро се заиграва така, отколкото да се влачи по пътя. Криенето й зад Кейт издава лека стеснителност, подкрепена обаче от високи нива на общителност", допълва специалистът.

"Това, че двамата родители са хванали за ръка всяко от децата, а в другата държат ученическа чанта, показва, че са планирали много внимателно тази поява. Те демонстрират еднакъв подход към Шарлот и Джордж, без да наблягат прекалено на първия учебен ден на малката принцеса", обяснява Джеймс.

 Той допълни, че дори и да изглежда леко притеснителна на прага на училището, Шарлот бързо се престрашава. 

Следва леко угрижен поглед на Кейт към дъщеричката й, но малката принцеса, като най-общителна сред децата на кралската двойка, с радост пристъпва напред, за да се запознае с директорката. Подскачането й показва, че е по-скоро закачлива, отколкото изнервена.

Кейт пропусна първия учебен ден на принц Джордж преди 3 години, тъй като тогава все още бе бременна с малкия Луи и не се чувстваше добре.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ