Напишете дума/думи за търсене

Софка зачева ин витро

Софка иска повече от всичко отново да роди

След неуспешните опити с Гринго да имат дете

Софи Маринова е готова да се подложи на ин витро процедури, за да зачене от любимия си Гринго. Изпълнителката е готова на всичко само и само да роди на мачото, научи "България Днес" от близки до двойката.

Ромската перла и здравенякът от Айтос правят безуспешни опити да имат наследник вече повече от година. След като се събраха отново през лятото, Софи и Гринго решават, че само чрез ин витро могат да имат наследник.

"Опитваме постоянно Софка да зачене. Но Господ не иска да ни дари с наследник", призна в интервю за "България Днес" Гринго.

Маринова вече е направила консултации със специалисти в областта. Докторите уверяват Софка, че колкото по-скоро се подложи на процедурите, толкова е по-голям шансът да забременее.

С Гринго правят постоянни опити
С Гринго правят постоянни опити

Маринова е на 43 години и трудно би заченала по естествен начин. Зад гърба си тя има два аборта, което още повече усложнява задачата й да забременее.

Съвсем скоро Софка ще започне с ин витро процедурите. Маринова и Гринго вече са избрали клиника в Турция, където работят едни от най-добрите специалисти.

Изпълнителката на "Стари рани" от години мечтае да има втори наследник след Лоренцо. Синът на Софка вече е тийнейджър. Гради кариера като музикант.

При предната си сериозна връзка с Дачо, който й бе доведен син, Маринова също опитваше да забременее от него. След редица безуспешни опити Софи разучваше ин витро процедурите.

"Та не е лошо, така много хора са станали родители. Може и ние да сме от тях", каза преди години Софка, която така и не се подложи на процедурите, докато бе с Дачо.

Пожелаваме на Софка да зачене и да сбъдне мечтата си да има дете от Гринго!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ