Напишете дума/думи за търсене

Облечен като еленче, Дими от София се радва на елхата, а Даяна от Варна посреща първата си Коледа

Димитър Вълчанов ще празнува втори рожден ден на 16 декември.

Включете се и вие във фотоконкурса на “24 часа” с празнични снимки

Броени дни преди Димитър Вълчанов от София да навърши 2 години, момченцето сложи костюмче на еленче и умихнато седна до елхата вкъщи. А там вече са наредени и няколко подаръка за послушното дете. Преди в дома му да дойде Дядо Коледа, на 16 декември го чака и празненството за рождения му ден. Така че декември ще е изпълнен с щастливи моменти за всички около Дими - бабите и дядовците в Хасково и Плевен вече нямат търпение да го видят и прегърнат.

Даяна Владимирова е на пет месеца и за първи път ще посрещне Коледа.
Даяна Владимирова е на пет месеца и за първи път ще посрещне Коледа.
Своята първа Коледа ще посрещне малката Даяна Любомирова Владимирова от Варна. Момиченцето, което е родено на 15 юли тази година, вече се заглежда по красиво украсената елха вкъщи. А щом родителите ѝ сложат шапката с надпис “Първата Коледа на бебето”, празничното настроение обзема всички вкъщи.

Включете се и вие в коледния фотоконкурс на “24 часа” “Дете под елхата”. Снимайте малките, а може и по-големите около вас в предпразничната еуфория, с грейнали очи до елхата или очакващи добрия старец. Най-сполучливите кадри ще публикуваме и на страниците на вестника, и на сайта ни www.24chasa.bg.

Снимките пращайте на адрес:

ул. “Св. св. Кирил и Методий” 84, София 1202, или на имейлите: [email protected] и [email protected] - за конкурса “Дете под елхата”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ