Напишете дума/думи за търсене

Бебетата на 2019 година

Илиян Любомиров, Петя Дикова, Аня Пенчева и Сашо Диков с бебето
СНИМКА: БИ ТИ ВИ

Някои от звездите станаха родители, а други - баби и дядовци

Тази година бе най-щастливата в живота на много от най-известните българи, след като с тях отборът на звездните родители значително се увеличи. Политици, певци, актьори, журналисти и модели - всички те са под общ знаменател - щастливи, грижовни, може би недоспали, но с пълни сърца и шумни къщи. Ето кои звезди от тази година попадат в тази графа.

Петя Дикова и

Илиян Любомиров

направиха Аня

Пенчева баба

секссимвол

Водещата на Cool...T по Би Ти Ви и любимият ѝ мъж - поетът и също тв водещ Илиян Любомиров, имат момченце, което кръстиха Александър. Все пак негов дядо е известният журналист Сашо Диков. И макар да е още съвсем малък, той вече е почти звезда. Едва на 46 дни бебокът направи “първите си стъпки” в театъра. Баба му Аня Пенчева го качи на сцената веднага след премиерата на спектакъла “Актрисата”. Тя се скри зад кулисите и само секунди по-късно се върна усмихната с момченцето на ръце. Последваха аплодисменти и умилени погледи както от зрителите, така и от актьорите на сцената. Кирил Ефремов не пропусна да погали бебето по крачето, а Стефан Данаилов не посмя да го прегърне, за да не го изпусне.

Калин Сърменов

стана татко на

трето момиченце

Колегата на Аня Пенчева - Калин Сърменов, пък стана татко за трети път на момиченце. На 14 август съпругата Боряна на известния актьор и директор на Сатиричния театър , го дари с още една дъщеря. 56-годишният Сърменов има още две дъщери - най-голямата е Дария от първия му брак и Димана от съпругата му Боряна, която е с 19 години по-млада от него. Това лято бе наситено с щастливи събития за Сърменов и защото най-голямата му дъщеря се омъжи през юли в красива вила край София.

Деси Цонева

роди

Бианка-Димана

На 17 октомври Деси Цонева роди дъщеричката си Бианка-Димана, а само седмица след това се върна на работа в предаването “На кафе”, където е репортерка. Тази година бе особено вълнуваща за Цонева, тъй като се омъжи за любимия си Явор Стефанов и го дари с красивата наследничка. Тя вече има едно дете от предишен брак - Янчо, който бе сред най-развълнуваните от появата на малката Бианка-Димана. 

Деси Цонева с малката Бианка-Димана
ЛИЧЕН АРХИВ
Деси Цонева с малката Бианка-Димана ЛИЧЕН АРХИВ

Поли Генова

има син

Даниел се казва първото дета на певицата Поли Генова. Тя стана майка на 12 април, но доскоро криеше кой е баща му. Е, обяви го на рождения ден на любимия си с красива семейна снимка, на която са усмихнати, прегърнати и еднакво облечени баща и син.

“Изненада! Честит рожден ден, татко Джо! Толкова сме благословени да те имаме в живота си! Благодарим ти, че си най-добрият баща и че се грижиш толкова добре за нас!”, написа Генова на английски в социалните мрежи. А накрая добавя на холандски - We houden erg veel van je!, което в превод означава “Много те обичаме!”. Джоузеф Шартън е холандец, двамата се запознават преди 3 г. на наградите на БГ радио, но стават двойка година по-късно, когато отново се срещат на същата церемония. 

Поли Генова с мъжа си и детето
Поли Генова с мъжа си и детето

Криско

от бати стана тати

“Бати стана тати”. Така най-успешният рапър Криско обяви, че има бебе. Той публикува в социалните мрежи и снимка, на която държи в ръце новороденото си дете. 

Криско още пази в тайна името на дъщеря си
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА КРИСКО В ИНСТАГРАМ
Криско още пази в тайна името на дъщеря си СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА КРИСКО В ИНСТАГРАМ

С него го дари приятелката му Цвети, с която дълго криеха предстоящото си щастие. А след като се появи на бял свят, не оповестяваха нито пола, нито името на рожбата си. С няколко снимки в социалните мрежи наскоро младите родители загатнаха, че имат дъщеричка. Как се казва обаче, още е тайна.

Тото от “СкандаУ”

има Доминик

И рапърът Йонислав Йотов - Тото от рап дуото “СкандаУ”, се сдоби с първи наследник наскоро. На 21 септември приятелката му Кристин го дари със син, на когото дадоха името Доминик.

Алекс Раева

кръсти

първородното си

дете на починалия

си баща

8 февруари ще бъде най-паметният ден в живота на Алекс Раева от тази година. На този ден стана майка за първи път на красиво момиченце. Тя нарече рожбата си Леа, а името било избрано много преди Раева да роди. Певицата решила да кръсти първородното си дете на баща си Илия, когото загуби през 2017 г. И макар да не криеше, че е бременна, талантливата певица не показа нито веднъж бащата на рожбата си. Знае се само, че е от Благоевград и са заедно от две години. 

Алекс Раева с дъщеричката си
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА АЛЕКС РАЕВА В ИНСТАГРАМ
Алекс Раева с дъщеричката си СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА АЛЕКС РАЕВА В ИНСТАГРАМ

Шеф Манчев

с трети син

С трети син се сдоби и кулинарят шеф Иван Манчев. На 22 юли сам той оповести новината във фейсбук. С наследника го дари любимата му Цветомила, а момченцето се казва Александър. От бившата си съпруга Марина шеф Манчев има още две деца.

Шеф Токев

стана дядо, докато

снима в Бразилия

Още един популярен готвач - шеф Андре Токев, също ще трябва да си припомни как се сменят пелени и как се проверява температурата на млякото, но защото стана дядо. Докато бил в Бразилия на снимки за новия сезон на “Ловци на храна”, кулинарят разбрал, че дъщеря му го е дарила с внуче.

Наум Шопов

и Теа Минкова

са в отбора на

младите родители

от 5 декември

Амая е най-новото попълнение в звездната фамилия Шопови. Младият актьор и лекар Наум Шопов обяви новината за проплакването на първото си дете в профила си във фейсбук. Направи го с два фотоса - един, на който прегръща новородената си дъщеря, и друг - на двете си любими жени - годеницата му Тея и дъщеря му Амая. “Тази година ще бъде най-щастливата за нас, защото ще бъдем трима”, казаха наскоро младите родители в клипче в канала си в ютюб. 

Наум Шопов с Амая
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАУМ ШОПОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
Наум Шопов с Амая СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА НАУМ ШОПОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Мис България 2015

Марина Войкова

роди дъщеричка

Най-красивата българка за 2015 година - Марина Войкова, дари съпруга си с момиченце. На 4 декември първородното ѝ дете пое първата си глътка въздух, но засега не е оповестено името на бебето.

Зейнеб Маджурова

с първородна

дъщеря

През ноември репортерката в предаването “На кафе” Зейнеб Маджурова стана майка на дъщеричка, на която даде името Мириам. През бременността си Маджурова не се показваше много, не пускаше снимки в социалните мрежи, на които да демонстрира наедряло коремче, не даде и интервюта по темата. Но отрича да е пазила щастливото очакване в тайна.

Орлин Павлов

стана татко

на момиче

Един от най-големите секссимволи в българския шоубизнес - Орлин Павлов, също излезе от отбора на безгрижните ергени. На 22 януари певецът обяви в профила си във фейсбук, че има дъщеря. Елизабет вече е голямо момиче, баща ѝ често публикува снимки от техни забавни моменти и не може да не направи впечатление на всичките му фенове, че момиченцето има големи сини очи и красотата на майка си. 

Елизабет - дъщерята на Орлин Павлов
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ОРЛИН ПАВЛОВ В ИНСТАГРАМ
Елизабет - дъщерята на Орлин Павлов СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ОРЛИН ПАВЛОВ В ИНСТАГРАМ

Део има втори син

Тв водещият и певец Део стана татко за втори път навръх Свети Валентин. Съпругата му Мариана оповести благата вест в профила си във фейсбук и обяви, че новият наследник във фамилията носи името Теодор. Малкият вече има батко - Борислав, който се роди през 2016 г.

Йорданка Фандъкова

първа ориса

дъщерята на

Йоанна Драгнева

14 август е паметна дата за певицата, водеща и общинска съветничка Йоанна Драгнева. Тя дари с дъщеричка любимия си Мирослав Димитров, която нарекоха АннМари. По време на проверка в болница “Шейново” кметът на София Йорданка Фандъкова посети Йоанна и малката АннМари и дари общинската съветничка с икона на Дева Мария. Пожела им да бъдат здрави и много щастливи. 

Йорданка Фандъкова при Йоанна Драгнева и АннМари
СНИМКА: АРХИВ
Йорданка Фандъкова при Йоанна Драгнева и АннМари СНИМКА: АРХИВ

Соня Йончева

с втора рожба

Световноизвестната българска оперна певица Соня Йончева роди дъщеричката си на 6 октомври. Момиченцето се казва София и бе най-милият подарък за рождения ден на батко си Матео. Той е роден на същата дата през 2014 г. в същата швейцарска клиника, в която и новото попълнение в семейството. Малко след това певицата и съпругът ѝ Доминго Хиндоян благодарят на лекарския екип в клиниката.

Даниел Петканов и

Алекс Богданска

вече са родителите

на най-малкия

инфлуенсър

в България

Габриел Петканов се роди в края на януари и още същия ден получи своя онлайн идентичност с профил в инстаграм. Родителите му Даниел и Александра Петканови са сред най-успешните инфлуенсъри в България, а към днешна дата Габриел не само е най-малкият инфлуенсър у нас, ами е и сред най-обичаните с десетки хиляди последователи. Освен в инстаграм малкият Петканов често се изявява и в ютюб канала на родителите си, като участва във влоговете, които те правят. 

Сем. Петканови - Даниел, Габриел и Александра
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК
Сем. Петканови - Даниел, Габриел и Александра СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ДАНИЕЛ ПЕТКАНОВ ВЪВ ФЕЙСБУК

Антония Петрова

роди син на

имения си ден

Навръх имения си ден - 17 януари, Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова дари съпруга си Ивайло с първи син. Те избраха да го кръстят Благовест, а накратко го наричат Бест. Макар че е на по-малко от година, вече доста е попътувал с родителите си зад граница. А според народните поверия ще се занимава с бизнес и медицина като баща си. Това поне показват предметите, които избра на прощъпалника си наскоро. 

Антония, Ивайло и Благовест Батинкови на прощъпалника на малкия.
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА-БАТИНКОВА ВЪВ ФЕЙСБУК
Антония, Ивайло и Благовест Батинкови на прощъпалника на малкия. СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА АНТОНИЯ ПЕТРОВА-БАТИНКОВА ВЪВ ФЕЙСБУК

Благой Георгиев

с четвърто дете,

Златка Райкова

му роди син

през септември

В края на септември футболистът Благой Георгиев и плеймейтката Златка Райкова се сдобиха със син - Благой. Бебето е четвърто дете за Георгиев и първа рожба за Райкова. Като вече опитен родител бащата е бил в болницата по време на раждането на четвъртото си дете и стоял до майката. Той има още три деца от две жени. От връзката с Христина Витанова има син Давид и дъщеря Йоанна. От брака си с рускинята Есмер Омерова също има син - Елай. 

Райкова със сина си Благой на погачата му
СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЗЛАТКА РАЙКОВА В ИНСТАГРАМ
Райкова със сина си Благой на погачата му СНИМКА: ЛИЧЕН ПРОФИЛ НА ЗЛАТКА РАЙКОВА В ИНСТАГРАМ

И още:

Кметът на Белица Радослав Ревански стана татко за първи път малко преди да спечели изборите за втори мандат. Синът му Харис се роди на 3 октомври. Ревански и съпругата му Саня го кръщават с арабското име, което е символ на доброта и лидерство. Кум на младото семейство е синът на Ахмед Доган - Демир.

В отбора на майките от тази година е и сексоложката Наталия Кобилкина, която роди сина си Филип на 27 февруари. Името избира заедно с таткото Такис, а датата е посочена от астролози.

Анелия-Добромира Гущерова е името на първата рожба в семейството на бизнесмена Християн Гущеров и съпругата му Светлана. Момиченцето се е родило в “Майчин дом” под зодиакалния знак Риби, но родителите му крият рождената дата.

Най-големият плейбой в попфолк средите Коко Динев има четвърто дете, този път не от фолкпевица, а от приятелката си Тони. Момиченцето се ражда на 22 март, рождения ден на бившата му жена - Емилия. Така Динев вече има три дъщери - една от брака си с Анелия (Ивон), една от връзката си с Емилия (Мира) и рожбата му от Тони, за която се знае, че “носи хубаво българско име”. От любовта си с Емилия Коко Динев има и син - Иван.

Тази година майки станаха и две звезди от музикални формати - Нора Караиванова от “Мюзик Айдъл” (2008 г.) и Аксиния от “Стар Академи”. И двете имат синове, които носят името Виктор. Бебокът на Нора се роди на 7 юни, а този на Аксиния - на 24 март. Аксиния роди в САЩ, където от години живее със съпруга си, който е кореец. Така наследникът им носи името Виктор Бенджамин Чой.

Всеки момент своите първи наследници очакват Мис Силикон Джулиана Гани и диетоложката Енджи Касабие. И двете ще прегърнат синове още преди Нова година. Със здраве и лекота да е, както казват бабите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ