Напишете дума/думи за търсене

Звезден бебе валеж през 2019

Наум и Теа заснемат всяка секунда на Амая

Десетки новородени проплакаха в семействата на родния хайлайф

В годината на Земния глиган според китайския календар в България се родиха десетки ВИП бебета. Чалгарки, рапъри, плеймейтки, актьори и журналисти се втурнаха да спасяват родината от демографската криза.

В последните дни на тази година баща за втори път стана Бебо Халваджиян. Синът на Маги и Кремена ги дари с внучка, като за събитието намекна гордата баба още в началото на бременността на Алекс. Лъчо от рап дуото "Скандау" също вече е родител. Той неотлъчно следва по петите колегата си Тото, който се похвали със син преди няколко месеца.

Бебето на Тото се казва Доминик
Бебето на Тото се казва Доминик

В смяната на памперси се включи и Криско. Звездата се похвали с дъщеричката си Амая в социалните мрежи, като написа "Бати стана тати!". Няколко месеца след това той избухна с романтична песен, посветена на семейството му. Във видеото участват половинката му Цвети и малката Амая.

Криско стана тати на Амая
Криско стана тати на Амая

Преводът на името от японски означава нощен дъжд. Така решиха да кръстят дъщеря си и още една звездна двойка - Наум Шопов и Теа. Те станаха родители малко преди Коледа, като типично в техен стил заснеха всичко около раждането. Видеото оглави класациите на родните влогъри. Сред нетипичните имена се нареди и това на дъщерята на Деси Цонева. Тя избра бебето й да носи няколко имена и я кръсти Бианка-Димана Явор Стефанова.

Определено превес сред родните хайлайф бебета имат момиченцата. Дъщери се родиха на Алекс Раева, Вики от "Мастило" и Орлин Павлов. Зейнеб също роди момиче, но тайно от погледите на почитателите си. Водещата в "На кафе" кри до последно порасналия си корем и обяви новината чак седмица след като роди. Не звездна, а милионерска наследница проплака в началото на годината. Дъщерята на Християн Гущеров и плеймейтката Светлана се роди преждевременно и стоя седмица в кувьоз. Те избраха момичето да носи имената на родителите на Хриси и я кръстиха Анелия-Добромира.

Гущерова крие дъщеря си Анелия-Добромира
Гущерова крие дъщеря си Анелия-Добромира

За да има баланс в хайлайфа у нас, плеймейтката Златка роди син на Благой Георгиев. Бебето носи същото име като известния си баща. Благо-джуниър е първо дете за русата Златка и четвърто за футболиста. И Поли Генова роди за пръв път тази година. Синът й Даниел, който носи името на майката на певицата, проплака през април. Към отбора на мъжките майки се включи и Петя Дикова. Тя има дете от половинката си Илиян Любомиров. Синът им носи името на известния си дядо Сашо Диков. Малкият Александър направи звездния си дебют не къде да е, а на сцената на Народния театър. Само два месеца след като се появи на бял свят, баба му Аня Пенчева го показа пред публиката след края на спектакъла "Актрисата" с нейно участие.

Йоанна Драгнева, Наталия Кобилкина, Калин Сърменов и шеф Манчев са само малка част от звездите, които сменят памперси от тази година.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ