Напишете дума/думи за търсене

За всяка майка на дъщеря

Да бъдеш майка на момиче е толкова специално чувство, защото сбъдва най-ранните ти детски мечти. Онези моменти, в които играеше със своята кукла бебе и й шиеше рокли.

Да бъдеш майка на момиче е онзи копнеж, който се зароди в главата ти още преди 20-те ти години, когато тайничко си казваше "Когато някой ден имам дете, би ми се искало да е момиче. Моля те, Боже, нека ми се сбъдне!"

Да бъдеш майка на момиче е да родиш най-голямата слабост и любов в живота на обичания мъж. И да го видиш в неподозирана светлина - нежен и безпомощен, когато държи мъничките й крачета в ръце.

Да бъдеш майка на момиче е отговорност. Отговорността да оставиш на света достойна и възпитана жена с ценности, които да формираш в нея още от малка.

Да бъдеш майка на момиче те кара да се страхуваш за бъдещето, да се питаш дали ще можеш да я опазиш от всичко. Защото в твоите очи тя е едно крехко и ранимо създание, което обичаш повече от себе си.

Да бъдеш майка на момиче изпълва очите ти със сълзи от щастие, докато обличаш рокличките, розовите чорапки и панделки. Просто защото си спомняш, че винаги си мечтала за тези моменти преди. И ето я сега - твоята принцеса.

Да бъдеш майка на момиче е гордост, че има една малка дама, която ще бъде много по-добра от теб. И да нямаш нищо против това, просто защото тя е твоето достойно малко продължение.

Да бъдеш майка на момиче е да родиш своята най-добра приятелка. Да отгледаш най-верния си другар, който винаги ще те разбира само с един поглед, защото само тя - твоята малка дъщеря, е виждала сърцето ти отвътре.

Да бъдеш майка на момиче означава, че си специална, че си кралица. Защото Бог те е дарил с една мъничка принцеса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ