Напишете дума/думи за търсене

5 идеи за прекарване на Свети Валентин, ако няма на кого да оставите децата

Родителството е трудна работа - и двамата с партньора ви заслужавате поне един ден само за себе си. Това обаче невинаги е възможно - особено няма на кого да оставите децата в празничния ден.

Има начин да прекарате романтично и в тяхната компания.

1. Изберете активност във времето, когато са на училище или градина.

Посетете музей, прожекция в киното през деня, обяд или пък рзходка в парка. Ако сте родители на малко бебе, просто вземете и него със себе си и си организирайте среща за трима. Не е задължително да празнувате Деня на влюбените в късните часове, за да е незабравим.

2. Романтична вечеря у дома

Направете си романтична вечеря вкъщи на фона на любимите ви песни от началото на връзката ви. Отделете време да ги съберете и запишете на едно място и ги пуснете у дома. Това ще изненада половинката ви приятно, а в същото време ще доведе и до сантиментални спомени.

3. Изберете семейни активности

Такива са семейните игри, като например "50 въпроса за партньора ви" и други от такъв тип. Ако децата ви са по-големи, може да включите и тях.

4. Любовен филм

Хубавият и романтичен филм винаги е добра идея. Сипете си чаша вино, запалете свещи, сложете си ядки, сирена, грозде и колбаси и се наслаждавайте на спокойствието.

5. Напишете любовно писмо

Напишете любовно писмо на половинката си, изтъквайки най-положителните качества. Оставете го на нощното шкафче, за да започне деня ви по най-хубавия начин.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ