Напишете дума/думи за търсене

Жената от зодия Рак е майката от приказките

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак.

Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени.

Рак

Ако има класация за най-грижовна майка, то определено първото място в нея ще заеме тази от зодия рак. За нея няма нищо по-свято от дома и семейството и никой не е в състояние да я накара да замени времето, прекарано с детето й. Мисията в живота на тези жени е да бъдат майки и съпруги.

Колкото и хубаво качество да е това, не забравяйте, че в живота има и други неща, които понякога е добре да заменят и разнообразят семейните задължения. Не прекалявайте с грижите, тъй като това може да направи децата ви несамостоятелни и неспособни да се откъснат от вашата опека.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ