Напишете дума/думи за търсене

Скованост и болка в ставите? ОстеоМуув ще помогне

Артритът е автоимунно заболяване, което засяга опорно-двигателната система. Характеризира се с изменения на ставите и ставния хрущял, болка, отоци, затопляне и зачервяване на засегнатите области и др. Тези симптоми са съпроводени със скованост и затруднения в извършването на ежедневните дейности и влошено качество на живот.

Комплексната терапия дава най-добри резултати

Терапевтичното действие на базисните медикаменти срещу артрит може многократно да се подобри, ако те се комбинират със специализиран натурален продукт за поддържане на ставите извън острата фаза на възпаление.

Целта е продуктът да осигурява ключовите нутриенти, подхранващи ставите и хрущяла – глюкозамини, минерали, колаген, противовъзпалителни съставки и др. Именно техният дефицит е в основата на много ставни проблеми.

ОстеоМуув осигурява всичко, от което ставите ви се нуждаят

ОстеоМуув е натурална формула, източник на богат микс от природни съставки: нутриенти със силно противовъзпалително действие, минерални вещества, антиоксиданти, основни градивни елементи на ставния хрущял и др.

За разлика от други природни продукти срещу артрит, ОстеоМуув има висока ефективност по отношение възпалението и болката.

При повечето хора ОстеоМуув започва да действа още в първите 7 до 10 дни от началото на приема.

Най-полезните нутриенти само в 1 таблетка за ударен, бърз и мощен ефект:

• хидролизиран колаген тип II и хиалуронова киселина

• метилсулфонилметан, глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат

• манган и бор

• екстракти от босвелия и куркума

• патентована смес от плодови екстракти

Включете ОстеоМуув към конвенционалната терапия на артрит или го приемайте с цел поддържане и профилактика.

ОстеоМуув/OsteoMove се предлага в опаковки от 60, 120 и 240 таблетки. Продукт на Natural Factors, Canada.

Подкрепи SOS Детски селища, помогни на дете в риск!

Официалният представител на Natural Factors за България се включи в каузата на SOS Детски селища, посветена на грижата за деца в риск.

Благодарение на финансовата подкрепа, която Natural Factors България осигурява за SOS Детски селища, част от сумата за всеки закупен продукт на марката отива за нуждаещите се деца.

Вие също можете да станете част от тази благородна инициатива като закупите продукт на Natural Factors от следните аптеки:

Ремедиум, Гален, Асклепий, Астра, Маринов, Нове, Субра, К-Крес кактус, Запад, Royal pharmacy, Матрикариа, Ди Фарма, Рени, Марви.

Natural Factors е един от водещите производители на натурални хранителни добавки в Северна Америка. Компанията предлага богата гама витамини и минерали, билкови екстракти, антиоксиданти, колаген и други естествени средства за здраве и красота.

Период на кампанията: март – юни 2020 година.