Напишете дума/думи за търсене

Мис България чака бебе

Тамара не показва корема, защото се страхува от уроки

Тамара Георгиева ражда през лятото 

Една от най-скандалните носителки на титлата Мис България чака бебе, научи “България Днес“. Тамара Георгиева е бременна от приятеля си Стивън Роуз. Щастливата новина миската обяви в социалната мрежа.
„Карантината ни влияе добре. Прекарваме повече време със семейството си. Чакаме бебе. И сега имам време да си почивам“, разкри Георгиева.

Двойката обожава да пътува, но ще трябва да спре заради бебето
Двойката обожава да пътува, но ще трябва да спре заради бебето

Тамара и милионерският наследник очакват първата си рожба през лятото. Миската залива социалните мрежи със стари снимки. Тя не иска да показва наедрелия си корем.
Засега Георгиева не е решила къде да ражда - в България или Испания. През по-голяма част от годината Тамара живее в Барселона. В каталунската столица гаджето й учи. Когато младежът е във ваканция, двойката се връща в София.

Миската и Стивън няма да се женят
Миската и Стивън няма да се женят

Бебето на миската и Стивън Роуз е планирано. Двойката отдавна мечтае да има наследник. Те няколко месеца работят по въпроса. И един ден миската обявява пред любимия си, че ще стават родители.
Най-щастлива от новината е бъдещата баба – бизнес дамата Катя Роуз. Майката на Стивън много иска да дундурка внуче. Тя вижда в лицето на Тамара точната жена за сина й. Катя е много близка с миската. Двете често ходят по почивки и се появяват заедно по светски събития.
Тамара и Стивън са заедно повече от 5 години. Въпреки че очакват бебе, милионерският наследник все още не е предприел друга важна крачка – да предложи брак на красавицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ