Напишете дума/думи за търсене

Лейди Би връща сина в детската градина

На поредното участие

Певицата щастлива от отварянето на забавачките днес

Най-щастливата майка на света се казва Лейди Би. Бойка Щерева, както е истинското име на провокативната хип-хоп певица, днес изпраща сина си на детска градина. Забавачките отвориха в последния ден от работната седмица, а мама Бойка се възползва от възможността и заведе 6-годишния Крис в детската градина в родния й Пазарджик, където семейството живее в последно време.
„Сега ще мога да обърна малко внимание и на себе си. Да започна отново да ходя на фитнес и из магазините в моловете, които отвориха също преди дни. Ще си правя маски за лице, ще се разхождам спокойно. Толкова се радвам, че отвориха яслите и детските градини“, сподели пред „България Днес“ атрактивната изпълнителка.
Бойка изпитва леки притеснения от риска от заразяване с коронавирус, но е категорична, че всички противоепидемични мерки ще бъдат взети и няма да има проблем.

Крис с маска на атракционите в парка
Крис с маска на атракционите в парка

Всекидневието на Лейди Бе е свързано най-вече с отглеждането и възпитанието на малкото й отроче, което е в предучилищната група на детската градина и наесен ще бъде първокласник. Така е и по време на двумесечното извънредно положение.
„Накрая не издържах и извеждах детето в парка. Нямаше никой навън, а полицаи ни предупреждаваха, че нямаме право да сме там. Тогава се местехме в други паркове и градинки. Не се издържаше“, разказва още пред вестника Щерева.


Като RnB дива с афроперука
Като RnB дива с афроперука

След 13 май тя вече спокойно излиза в родния Пазарджик с Крис и заедно играят из зелените площи в града. Последните месеци са трудни от финансова гледна точка за изпълнителката, чиито изяви в нощните клубове спряха заедно със затварянето на заведенията.
„Не е лесно, пазарувам само най-необходимото и много добре премислям какво трябва да се купи. От малка съм пестелива и е неслучайно, че съм успяла да си купя сама апартамент в Пловдив. През тези два месеца правих нова музика и създавах нови проекти, а вече имам покана за възобновени участия скоро“, разказва Лейди Би.
Извънредните месеци на коронавируса се оказаха и време, в което шармантната певица да си почине от постоянния нощен живот. Преди 13 март Бойка почти всяка вечер се ангажирала с по няколко участия и заради това се налагало майка й да гледа Крис.


„Хванах се на хорото за истински маратон. Налагаше ми се, след като пея в пиано бар със стилна и класна рокля, после да се преобразя в RnB дива с афроперука и бански от стъкла. Трудна е работата на артиста. Хората, които не са в нашия бранш, виждат само лъскавата и весела страна на нещата, но под тях се крият преумора, недоспиване, пътуване, шофиране, тонове багаж, стрес“, споделя татуираната изпълнителка.
Сега за два месеца и половина Лейди Би успява да си почине, да се наспи и да бъде щастлива след отварянето днес на детските градини.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ