Напишете дума/думи за търсене

Радина, Деян и синът им се срещнаха на Витоша с бащата на актрисата (Снимки)

Най-после дядото Христо Кърджилов прегърна внучето си

Радина Кърджилова, Деян Донков и Христо-младши – техният син, се събраха на Витоша след карантината с бащата на акрисата – художника Христо Кърджилов. Най-после нарушават дистанцията от 2 метра и дядото прегърнал внучето си. Дори играли с топка. “Мама, татко и аз”, шегува се дядото, закопнял за досег с малкия. Артсемейството стриктно е спазвало наложените правила.

“Христо е почти на 4 години, много бъбрив и игрив, пълен с енергия след изолацията, скоро има рожден ден”, разказва дядото.

“За мен беше по-лесно, затворих се в ателието. За тях – не. Имаха общи проекти, но позагубиха ритъм, текстовете са дълги и се забравят. Но сега знам, че имат нови идеи заедно и ще продължат. Убеден съм, с успех!

За съжаление, претърпяха голяма загуба – някой в квартала им отрови лабрадора им Аксел, едва на 4 години! Радина е много, много тъжна. Останаха само с малкия сладък бял мъник Чика... За късмет, намериха изход в изработката на бижута. Когато човек е талантлив, той намира начин да продължи. И двамата сега са на една тематика – бижутата. Живяха като патриархално семейство. Но сцената ги чака.”

Самият Кърджилов-старши довършва трилогията си от романи и рисува огромни картини – 4-метрови - смес от мистика и сюрреализъм, които дори не може да изнесе от ателието си. Затова синът му е създал сайт, на който ценителите могат да ги видят.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ