Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата – 10 - 12 юли

В петък

„Златното петле“ – музикална приказка

10 юли, 11,00 ч., лятна сцена Кино „Кабана”

Как обичта може да превърне един лош вълк в щастлив „баща“. За тази магия на чувствата ще разкаже произведението на Музикалния театър „Златното петле“. В приказката Добрият сив вълк, който всички мислят за лош, ще трябва да отгледа Златното петле от яйцето, отмъкнато от Лисицата. Петлето нарича Вълка свой баща и за него той е най-добрият, най-умният и най-смелият.

В събота

Детски забавления на покрива – „Косе Босе“

11 юли, 11,00 – 12,00 ч., Сердика център София

Какво е приятелството? Отговорът не е прост, но пък приказните герои Рекичката, Полянката, Брезичката.Теленцето, Лисицата и Косето Босето го знаят. Малчуганите в публиката пък, освен зрители, ще бъдат и активни участници, защото самите те ще се научат да разкажат познатата приказка.

Спектакълът е подходящ за деца от 3 до 9 години.

Опера в парка: Мечо Пух (мюзикъл)

11 юли, 11,00 – 12,00 ч., парк "Военна академия"

„Колкото повече, толкова повече“, казва мъдрият Мечо Пух. Това обаче не е най-забавното и интересното, което неговите приятели – Зайо, Прасчо, Кенга, Ру, Бухалът, Йори, горски животинчета и приказни цветя ще покажат и разкажат на малките зрители.

В неделя

София филм фест за децата: Чутовното нашествие на мечките в Сицилия

12 юли, 11,30 ч., Дом на киното

Животът на мечките не е никак лек, а този на могъщият им крал – още по-малко. За да открие отдавна изчезналия си син и осигури храна за зимата, той слиза със своето семейство от планината към света на хората. Мечата фамилия се спасява от ужасни чудовища и побеждава зъл благородник, а след това заживява с хората в мир. Поне за известно време. 

Снимка: Пиксабей
Снимка: Пиксабей

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ