Напишете дума/думи за търсене

Мръсният въздух и цигареният дим ни убиват бавно

Как да пречистим белите дробове от токсини само с билки

Кашлица и тежест в гърдите. Това са само част от симптомите за проблеми с белите дробове. Голяма част от хората, които са пушачи, с времето ги приемат за даденост и подценяват рисковете за здравето си.

Как обаче стои въпросът при непушачите? Изследвания показват, че мръсният въздух, който дишаме, е също толкова опасен за белите дробове. Изключително неблагоприятната околна среда, в която живеем, се отразява на общото ни състояние. Ако сме пушачи, можем да се опитаме да спрем цигарите. Тютюнопушенето е враг номер едно на здравия бял дроб и дихателна функция. Но дори човек никога да не е пушил, цигареният дим около него, промишленото замърсяване, изгорелите автомобилни газове и синтетични химически базирани препарати от ежедневието допринасят в известна степен за увреждането на белите дробове на всеки един от нас.

Поради тази причина, дали сте отказали цигарите или никога не сте пушили, детоксикацията на белия дроб по естествен път е полезна за всеки един човек. В последните години хората все по-често прибягват до алтернативни методи, с които да се погрижат за здравето си. Хранителните добавки на билкова основа са един от начините за укрепване на организма.

Продуктът “БРОНХО КЛИЙНЪР” е комбинация от 100% естествени съставки, подпомагаща естественото пречистване на белия дроб от вредни вещества от околната среда, както и от полепнал катран при активните и пасивните пушачи. Продуктът спомага за регулиране дейността на дихателната система, както и за подобряване проходимостта на алвеолите. Успокоява лигавицата, има противовъзпалително действие и доказани антибактериални и антитоксични свойства на състава.

БРОНХО КЛИЙНЪР” действа капиляроукрепващо и имуномодулиращо. Изключително много помага за пречистване организма на пушачи. Пречистването на белия дроб от токсини и катрани е от първостепенно значение, особено при пушачи и при хора, които живеят в среда със замърсен въздух.

Тайната на продукта се крие в неговите съставки - екстракти от живовляк, евкалипт и джинджифил и Витамин С. Живовлякът се използва за почистване на дихателната лигавица и предотвратява натрупването на слуз по нея. Много от активните му съставки показват антибактериални и антитоксични свойства. Успокоява кашлицата, която често съпровожда продължителното тютюнопушене.

Билкарите считат евкалипта за ефективен е при редица респираторни проблеми, включително простуда, кашлица, хрема, болки в гърлото, астма, назална конгестия, бронхит и синузит.

Джинджифилът има силно отхрачващо действие. Помага за бързото възстановяване на организма при простуда, ангина и грип. Стимулира отделянето на слуз от бронхите и изчиства дихателните пътища.

До 27 октомври може да поръчате “БРОНХО КЛИЙНЪР” само за 30 лв за една опаковка и 5 лв за доставка. При поръчка на 2 или 3 опаковки куриерската услуга е БЕЗПЛАТНА.

Всеки, закупил 3 опаковки от продукта, получава и подарък - книжка „Лечебните билки на България“.

Поръчайте директно на телефон: 0877 72 10 40, както и на интернет страницата www.biotica.bg След края на промоцията цената на продукта е 42 лв.