Напишете дума/думи за търсене

Бременната Радина е брокер под прикритие в нов филм

Радина Кърджилова пред камерата за новия български филм.
СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Актрисата е в петия месец, но в кадър коремчето ѝ не личи

Радина Кърджилова в елегантен черен костюм с бяла риза и коса, хваната на кок, която открива по-ясно фините линии на лицето ѝ. Така зрителите ще видят актрисата в кадри от новия български филм “Спекуланти”. А заглавието е напълно подходящо за сюжета, който разказва за трейдъри, брокери и дилъри на борсата.

“Такъв филм не е правен до момента в България”, казва режисьорът на продукцията Георги Костов.

Кърджилова е в главната женска роля, а неин основен екранен партньор е талантливият Алек Алексиев. Той е млад, но вече доказал се и успешен брокер. И няма как да е другояче, когато учи тънкостите на професията не от кой да е, а от най-добрия ментор - в ролята е Мариан Вълев. Кърджилова също е брокер, но под прикритие, разказва Костов.

А на снимачната площадка актрисата неслучайно показва талант за двама. Радина е бременна в 5-ия месец, но това не ѝ пречи. В заснетите кадри коремчето ѝ дори не си личи, защото носи достатъчно широки дрехи.

Снимките на лентата ще продължат до 20 ноември. Част от тях бяха във Варна и Бургас, а останалите продължават и в момента в столицата. “Локациите ни в София са много. Снимахме в мола, в различни магазини и в истински брокерски компании”, казва Костов.

Сред актьорския състав са още Пламен Манасиев, Боряна Братоева, Димитър Баненкин, Дарин Ангелов, Павела Апостолова, Симеон Лютаков и др.

Сценарият на филма е по идея на Кузман Илиев. В написването му участват Александър Чобанов и Илиян Скарлатов. Продуценти са Николай Христов - Фори, Кузман Илиев и Мартин Илиев. Лентата се очаква да излезе на екран догодина.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ