Напишете дума/думи за търсене

Кои билки повлияват туморните образувания

За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923г., но тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични индустрии. През 1931г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.

След него канадската изследователка д-р Хулда Кларк създава формула с три активни състави /бял пелин, карамфил, зелен орех/, която и до днес няма аналог в борбата с раковите клетки. Оказа се че билката бял пелин, цветето карамфил и плода на дървото орех повлияват изключително добре на превантивната борба с рака. Използването им заедно е най-резултатно. Тази комбинация многократно доказва ефективността си при различни туморни образувания, които медицината заклеймява като „нелечими“.

Днес тройната формула се произвежда под името „ТРИАКТАЛ“. Билковият продукт подпомага организма по време на онкотерапия. Той стимулира секрецията на храносмилателните жлези, отделянето на жлъч и урина и възстановява работата на стомаха, черния дроб, засегнатите участъци на чревната лигавица.

ТРИАКТАЛ” потиска процесите на гниене и ферментация в червата, ускорява неутрализирането на токсините в черния дроб. Благодарение на билковия състав продуктът освобождава организма от червеите и другите вредни организми, както и от продуктите на тяхната жизнена дейност. Спомага за убиване на болестотворните вируси, гъбички и бактерии, притежава противовъзпалително действие.

“Препоръчва се профилактично и превантивно тримесечен прием два пъти годишно за укрепване на организма и поддържане на здравето, особено при хора в ремисия. Препоръчително е “ТРИАКТАЛ” да бъде приеман между 3 и 6 месеца, за да се натрупа в организма и да даде максимални резултати”, обясняват експертите.

Продуктът може да бъде поръчан директно на телефон 0877 72 10 40 или на интернет страницата www.biotica.bg.

Цена:

1бр. х 69 лв. + безплатна доставка /обща сума 69 лв./

2 бр. х 65 лв. + безплатна доставка /обща сума 130 лв./

3 бр. х 59 лв. + безплатна доставка /обща сума 177 лв./

Всеки поръчал 3 опаковки от продукта, получава подарък - книжка “Лечебните билки на България”.