Напишете дума/думи за търсене

Бременната Хилари Дъф осинови кученце (Снимка)

Актрисата и певица сподели в Инстаграм, че със съпруга й Матю Кома през уикенда са предприели пътуване до Харлисвил, Пенсилвания, с цел да осиновят кученце

Бременната актриса и певица Хилари Дъф осинови женско кученце от породата санбернар, съобщи сайтът на сп. "Пийпъл".

Новината за новото попълнение в семейството идва по-малко от месец след като 34-годишната Дъф оповести, че очаква трето дете.

Актрисата и певица сподели в Инстаграм, че със съпруга й Матю Кома през уикенда са предприели пътуване до Харлисвил, Пенсилвания, с цел да осиновят кученце, предаде БТА.

Дъф публикува и фотография на пухкавото "бебе" от женски пол, допълвайки, че приема предложения за име. По-късно звездата качи снимка на кученцето в прегръдката на сина й Лука Крус.

Санбернарчето не е първото куче в семейството на Хилари Дъф. През 2018 г. тя осинови Луси - възрастно куче от приют в Лос Анджелис. Актрисата и певица заложи на същия приют, от който година по-рано взе питомеца си Момо. Дъф има и френски булдог на име Пийчис.

Вестта за новото попълнение идва само месец след като Хилари Дъф съобщи, че чака трето дете. Звездата и 33-годишният й съпруг станаха родители на дъщеричка, Банкс Вайълет, през 2018 г. Осемгодишният Лука Крус е от предишния брак на Дъф с хокеиста Майк Комри.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ