Напишете дума/думи за търсене

Преоткрийте „ледените“ игри с новата целогодишна пързалка КООП

Отвори врати първата кооперативна пързалка в България, с която Централният кооперативен съюз и КООП Маркет ЕООД се стремят дори в условия на пандемия да дадат възможност на малки и големи да спортуват и да се забавляват, разбира се при стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Пързалката е с площ от 200 кв. м., закрита и изградена изцяло от синтетичен лед, което позволява да функционира през всички сезони за разлика от традиционните ледени пързалки. Тя е безопасна и лесна за поддръжка, подходяща за забавление, спорт и тренировка. Разположена е на територията на Супермаркет КООП на бул. Никола Мушанов 116 в столичния квартал Красна поляна.

Входът е БЕЗПЛАТЕН до края на ноември, а първите 130 посетители получат талон за 10% отстъпка през декември, както и правото на участие в голямата Коледна томбола на СУПЕРМАРКЕТ И ПЪРЗАЛКА КООП.

Домакините от КООП Маркет ЕООД са се погрижили за любителите на „ледените“ игри от всички възрасти като са осигурили достатъчен брой кънки от 25 до 47 номер, както и каски, наколенки, налакътници, стикове и врати за хокей. Несъмнена атракция за посетителите са единствените в България блъскащи се колички на лед (ice bumber cars), които подаряват незабравими преживявания.

За най-малките посетители са предвидени тренажори, които им помогнат по-бързо да се почувстват уверени на леда.

А когато става дума за забавление, най-добре е то да бъде споделено със семейството и приятелите! Абонаментните карти за 10 посещения, подаръчните ваучери и възможността да резервирате пързалката за определено време са оригинален подарък за всеки празник.

Любителите на хокея могат да организират свой собствен отбор от 6 човека и да резервират пързалката за вълнуващ мач.

Ако искате да запазите вълнуващите моменти и да ги отнесете у дома, можете да си направите професионална моментална снимка в специалната „снежна“ топка или с любимия герой КООПчо.

Всички игри се провеждат на сесии. Можете да се запознаете с графика на игрите и възможностите за резервация на сайта на Централния кооперативен съюз www.cks.bg, както и да се свържете с пързалка КООП на телефон 0893 567 107 или e-mail: [email protected].