Напишете дума/думи за търсене

Радина Кърджилова показа сина си Йоан часове след появата му

Радина с новородения си син
СНИМКА: ИНСТАГРАМ

Йоан - вторият син на Радина Кърджилова и Деян Донков, проплака в пловдивска болница около 9 часа на 23 март. Зарадва цялото семейство с чудесни мерки - 3200 г, 51 см.

Артистичните му родители веднага споделиха новината, а малкият Христо е най-нетърпелив да види братчето си. Той е с баща си в Пловдив. Радина ще остане в клиниката до петък, но часове след раждането пусна в социалните мрежи своя снимка с новото попълнение на семейството.

Двамата с Донков наскоро успешно преболедуваха COVID-19. Малко преди да престане да играе на сцената на Народния театър в очакване на бебето, актрисата казваше, че иска час по-скоро да се върне в трупата.

Затворени заради пандемията в дома си, двамата с Деян превърнаха едно свое хоби в печелившо начинание - започнаха да правят бижута. Радина е дизайнерът на обеци, гривни, гердани, а Деян помага.

Първородният им син явно е наследил таланта на дядо си - художника Христо Кърджилов, чието име носи. Двамата често рисуват заедно, а една “абстрактна” картина на малкия майстор на пастелите вече се появи за онлайн продажба.

Донков винаги е споделял и показвал, че обожава синовете си (има и голям син от друга връзка), предано се грижи за тях, а в пандемичните времена доказа и таланта си на готвач. Той умее да приготвя здравословни ястия и почти изцяло е заменил половинката си в кухнята.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ