Напишете дума/думи за търсене

Актьорът Хенри Голдинг стана татко

Тридесет и четири годишният Хенри Голдинг сподели ви инстаграм черно-бяла снимка, на която е със съпругата си и новороденото им отроче. "Твоята сила ни донесе тази радост. Благодаря ти. Обичам те", пише актьорът, обръщайки се към жена си.

Роденият в Малайзия британски актьор Хенри Голдинг ("Луди богати азиатци", "Джентълмените") и съпругата му, инструкторката по йога Лив Ло, станаха родители за първи път, пише сайтът на сп. "Пийпъл".

Бебето се е появило на бял свят миналата сряда. Щастливите родители потвърдиха новината в понеделник вечерта с публикации в Инстаграм.

Тридесет и четири годишният Хенри Голдинг сподели черно-бяла снимка, на която е със съпругата си и новороденото им отроче. "Твоята сила ни донесе тази радост. Благодаря ти. Обичам те", пише актьорът, обръщайки се към жена си.

Тридесет и пет годишната Лив Ло на свой ред публикува снимки от раждането, в това число и фотография на новороденото, стиснало пръста й. "На 31 март животът ни се промени завинаги", гласи придружаващият публикацията текст.

Въпреки че споделиха трогателни снимки, известяващи за появата на бебето им, Хенри Голдинг и Лив Ло не разкриват повече подробности, в това число неговите пол и име, пише БТА.

Голдинг и Ло са семейство от 2016 г. Неотдавна актьорът призна, че съпругата му, с която се запознава много преди да се прочуе, му помага да остане "здраво стъпил на земята". Двойката оповести през ноември миналата година, че очаква първото си дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ