Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 10-11 април

Ето къде може да заведете децата този уикенд.

10 април, 11-11,50 ч, Столичен куклен театър: Салон "Ген. Гурко" 14

"Косе Босе"- премиера

Столичният куклен театър представя първата си премиера за годината. Представлението разказва за наивното Косе Босе и лукавия Лисан. Интересната и поучителна история ще помогне на най-малките да научат какво е добро и зло, какво е благородство и отговорност. Представлението е за деца от 3 до 5 години.

Билети се продават онлайн.

10 април, 11-11,50 ч, Столичен куклен театър

"Котаракът в чизми"

Една от най-обичаните детски приказки "Котаракът в чизми" е на сцената на Столичния куклен театър. Историята е за един котарак, който ще успее да превърне своя господар- бедния мелничарски син, в принц. Нужни са само малко хитрост, смелост, време и чифт нови чизми.
Билети се продават на страницата на театъра.

11 април, 11-12 ч, Софийска филхармония - Зала "България"

"Дива симфония"

Премиерата на "Дива симфония" е част от новия сезон на детската музикално-образователна програма "Фортисимо Фамилия", която цели да запознае децата с класическата музика. Главният герой - любезният и любознателен Маестро Маус, ще разходи зрителите из цялата история, която преплита музиката и животинския свят.

Билети се продават на касата на зала "България" и онлайн.

11 април, 11-12 ч, Столичен куклен театър: Салон "Ген. Гурко 14"

"Боризмейко"

Създаден по българска народна приказка, спектакълът разказва забавната история на Славейко и неговата любима - хубавата Лула. Един ден преди сватбата им годеникът тръгнал на пазар да накупи всичко, което ще им трябва. Заръчал на Лула никъде да не излиза, защото наблизо дебнел страшен змей. Но тя не го послушала и излязла. Изведнъж от небето се спуснал огнен змей и грабнал Лула. Забавната история завършва обаче с пищно сватбено веселие, не с една, а с цели две брачни двойки.

Билети се продават онлайн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ