Напишете дума/думи за търсене

Сашо Дончев чака трето внуче

Газовият шеф преодоля коронавируса

С мъжка рожба скоро ще се сдобие по-малкият му син

Бизнесменът Сашо Дончев чака трето внуче, научи "България Днес". Голямата радост за поредното бебе във фамилията донесе по-малкият син на Дончев - Георги. Майката е известната манекенка Ава Крондева.

Бизнесменът пак чака радостна вест
Бизнесменът пак чака радостна вест

Къдрокосата красавица и Георги се запознали в мол, а любовта им пламнала от пръв поглед. Това се случва преди повече от пет години, а двамата вече имат дъщеря, която се роди през 2016 г. Момиченцето носи името на жената на Сашо Дончев - Ева.

Ава е красавица
Ава е красавица

Моделката Ава Крондева е от турското малцинство и все още живее на семейни начала с Георги. Къдрокосата сладурана в момента е носена на ръце от свекъра и свекървата, които я обгрижват с голямо внимание - пращат й подаръци, грижат се за здравето й. Отсега е ясно, че ВИП родилката ще бъде обслужвана от най-елитните акушери и гинеколози, щом настъпи моментът на раждането. Ава Крондева е родена в Якоруда. Прякорът й е Помакинчето. Тя спечели преди време титлата "Мис Благоевград".

Красавицата (вдясно) в компанията на Деси Тенекеджиева
Красавицата (вдясно) в компанията на Деси Тенекеджиева

Сашо Дончев има и друго внуче - Александър, от по-големия му син Даниел. И той живее без брачен подпис с хубава жена. "Бракът не зависи от подписа, а от чувствата и отношенията. Може и без брак, стига да се обичате", така говори богатият татко на синовете и снахите си.

Спечели и конкурса "Мис Рали"
Спечели и конкурса "Мис Рали"

Междувременно стана ясно, че самият бизнесмен се е преборил с коронавирус. При Дончев болестта не е минала леко, но до болница не се е стигнало. В момента Дончев е в добро здраве, но смятал и да се ваксинира в края на годината, твърдят от екипа му.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ