Напишете дума/думи за търсене

Синът на Луиза Григорова с майка си в театъра по време на репетициите ѝ

Луиза Григорова с Бран
СНИМКА: ОФИЦИАЛЕН ИНСТАГРАМ ПРОФИЛ НА АКТРИСАТА

Актриста Луиза Григорова се готви да се завърне на театралната сцена. Взе си кратка почивка от нея, за да се грижи за сина си Бран, който роди от съпруга си режисьора Мартин Макариев, в края на септември.

“Връщам се с пълна сила и пара”, шеговито казва актрисата. Вече минаха първите ѝ репетиции за постановките “Пияните” и “Празникът” на Явор Гърдев, които се играят в Малък градски театър “Зад канала”.

Колегите ѝ имали неочакван гост - малкия Бран. Появява се на репетиция, за да може Григорова да го нахрани. “Запознах го с всички актьори. Той много обича компания и внимание. Беше му изключително приятно в театъра”, разказва тя.

В творчески план репетициите минали страхотно. “Явор Гърдев даже каза, че моята пауза, която бе близо 1 година, ми се е отразила доста интересно на това, което правим на сцената. Носи ми някак друга енргия, която според него е за добро”, спомня си актрисата.

Сред прожекторите в театъра ще излезе като Пиа в постановката “Празникът” още утре - 22 април, а на 27-и се завръща в “Пияните”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ