Напишете дума/думи за търсене

Фики чака момиче

Гюлджан на рождения си ден

Фолкпевецът с прочувствена реч за ЧРД на жена си Гюлджан

Фолкпевецът Фики Стораро, който е сред фаворитите за голямата награда в шоуто за имитации "Като две капки вода", очаква появата на второто си дете, научи "България Днес" от съвсем сигурен източник. Съпругата на Фики Гюлджан го дари със син през 2018 г., но вече била в четвърти месец от бременността с още едно дете. Очаква се бебето да се роди след лятото. Според близките на Фики бебето ще е момиче.

Не е тайна, че певецът е изключително романтичен и на вчерашния рожден ден на съпругата си й написа мило съобщение, придружено с огромен букет, неслучайно сниман точно пред корема на бъдещата майка. "Честит рожден ден, любов моя. Обичам те", написа Фики, а в коментарите приятелите на певеца честитяха и бъдещата наследничка на фамилията.

Семейството се радва на първия си син Тюнчер
Семейството се радва на първия си син Тюнчер

Преди щастливото събитие младото семейство ремонтирало дома си. Те решили да направят нов детски кът, а дизайнът е по идея на майката. Още през февруари тръгнаха слухове, че в звездното семейство ще проплаче още едно бебе, но официално Фики и до момента не иска да коментира ситуацията с бременността на Гюлджан. Подозренията обаче останаха. Те се засилиха и от факта, че през март Фики се отказа от щурия купон за рождения си ден и отбеляза личния си празник в компанията на най-близките си.

Новината за бъдещото пеленаче вероятно ще бъде потвърдена от таткото по време на някой от лайфовете в шоуто по Нова телевизия. "Това е най-рейтинговото предаване и ако имам нещо да кажа, ще го кажа там", каза Фики на въпрос на "България Днес" кога очаква второто си дете.

Близки до изпълнителя издават, че от суеверие всички подробности били обвити в мистерия. За да не предизвика зли очи, Гюлджан е деактивирала своите профили в социалните мрежи, а синът на Тони Стораро избягва да споделя вече и общи кадри с порасналия си син Тюнчер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ