Напишете дума/думи за търсене

Бившата на О'Хара пак бременна

Даниел Лойд показа корема си със съпруга си Майкъл

Едно от последствията на пандемията очаквано се оказа бременността на безброй жени. За прираста на населението се включи и бившата съпруга на ексзвездата на "Арсенал" и "Тотнъм" Джейми О'Хара - Даниел Лойд.

Двамата имат три деца от брака си, който приключи през 2014 г. След това участничката в британския "Биг брадър" има още един син от настоящия си съпруг Майкъл О'Нийл, който е и баща на очакваното дете. Даниел разкри за положението си едва тези дни, макар да призна, че вече е в петия месец.

Пред изданието "Клоузър" Даниел признава, че силно се надява това й дете вече да е момиче, тъй като всичките четири преди това са момчета. Ако ли не, щяла да опита пак. "Нетърпелива съм семейството ни да се увеличи с още един член - признава Даниел. - Е, знам, че има риск отново да е момче, но... Важното е да се роди живо и здраво. Пък после бих опитала отново за момиче."

Миналата година бившият модел разкри, че трябва да се подложи на хормонална терапия заради здравословни проблеми, но сега отбягва тази тема. Преди две години красавицата направи спонтанен аборт заради заболяването си и дори имаше опасност да не може да има повече деца. Но сега се надява да е напълно излекувана и за нейна и на съпруга й радост всичко с бременността преминава чудесно.

Даниел бе търсен модел
Даниел бе търсен модел
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ