Напишете дума/думи за търсене

Джейми Реднап чака трето дете

Луиз Реднап е самотна

Бившата футболна звезда Джейми Реднап и приятелката му Фрида Андерсон чакат дете, съобщава "Сън". Отрочето трябва да се появи на бял свят през ноември.

За 47-годишната бивша звезда на "Ливърпул" това ще е трето дете, тъй като има двама синове от певицата Луиз Реднап. За 10 години по-младата моделка Фрида раждането ще е под номер 5, тъй като има вече четири деца от предишната връзка с брокер на хеджфондове от Ню Йорк.

Джейми и шведската красавица се запознаха преди година и половина покрай децата си, които си играели често в един и същ кът за малчугани. "Двамата са много щастливи - доверява близък до влюбените пред английския таблоид. - Те бяха практически неразделни по време на карантината и връзката им стана наистина много силна."

Фрида Андерсон още е търсен модел
Фрида Андерсон още е търсен модел

Новината вече е съобщена на родителите на Джейми, футболната легенда Хари и Сандра. Възрастните били също много радостни и очаквали с нетърпение появата на следващото им внуче. Децата на Фрида са в течение на събитията от самото начало, а тези на Джейми също вече са информирани и били нетърпеливи да видят братче ли ще е или сестриче. Засега само бившата съпруга на футболиста не е официално осведомена.

Самата Луиз поиска развод преди две години с мотива, че бракът я обезличава, а децата пречат на певческата й кариера. Докато съпругът й настоявал за още поне едно дете, тя не само че бе против, ами участва в телевизионен танцов формат, след което се разведе. В последните месеци певицата открито признаваше, че би искала да се върне при Джейми, но той вече бе с Фрида и не продума и дума по въпроса. През това време 46-годишната Луиз си напуска куп разголени снимки в социалните мрежи, което скандализира децата й, които й забраниха да се излага повече.

Джейми и Фрида изкарали месеци заедно
Джейми и Фрида изкарали месеци заедно

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ