Напишете дума/думи за търсене

3-годишната Мия атакува "Гинес"

Малката инфлуенсърка ни учи да познаваме часовника / Снимки: Личен архив

Слънчевата принцеса вероятно е най-малката инфлуенсърка в света 

3-годишната Мия атакува Книгата на рекордите "Гинес".

Талантливото дете с широка усмивка ще се бори да бъде вписано като най-малката инфлуенсърка в света. Малкото момиченце има хиляди последователи в най-големите социални мрежи Фейсбук, Инстаграм и Тик-ток. Специално за празника на детето - 1 юни, Мия пусна и свой видеоканал в Ютуб - "Играй с Мия" (Play with Mia), което я превръща и в една от най-малките влогърки на планетата ни.

"В това видео за малки деца представяме числата от едно до десет под формата на игра. Така по-малките дечица ще имат възможността да се научат да броят бързо и лесно", пояснява Мия за дебюта си в най-големия сайт за видеосподеляне Ютуб.

Клиповете на 3-годишното момиченце основно са с образователна цел - тя показва как връстниците й да рисуват, как да правят фигурки от пластелин, как учат за света, как да разпознават часовника и всичко го представя по забавен начин.

Мия е много шарена и усмихната по време на видеата
Мия е много шарена и усмихната по време на видеата

"Аз съм Мия и съм инфлуенсър", гордо заявява детето, което въпреки крехката си възраст владее три езика - английски, руски и български. Сред другите й големи страсти са танците и художествената гимнастика, като смело демонстрира уменията във видеата си. Мия вече има много нови идеи за следващите си проекти, като с упоритостта си някой ден може да стане световна знаменитост.

От сърце й го желаем!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ