Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 3-4 юли

Ето къде може да заведете децата този уикенд.

3 юли, 19-20 ч, Лятна сцена "Борисова градина"
Концерт на Софийски духов оркестър

Софийският духов оркестър ви кани на лятна естрада в Борисовата градина. Ще се наслаждавате на музика за отмора. Събитието е част от Лятната културна програма на Столична община и е безплатно.

4 юли, 11-12,15 ч, Кино "Кабана"
"Котаракът Шарл"

Музикалният театър играе за своите най-малки зрители любимите им музикални приказки на откритата лятна сцена Кино "Кабана" в парка на НДК. Заповядайте на мюзикъл за деца в две действия по приказката на Шарл Перо "Котаракът в чизми". Говорещият и хитър котарак Шарл старателно напътства своя приятел Жан и му помага да се ожени за царската дъщеря. Двамата минават през много препятствия. Не се отделят нито за миг обаче и заедно си помагат.
Билети се продават онлайн и на касата на Музикалния театър.

4 юли, 11-12 ч, Парк "Военна академия"
"Мечо Пух"

Софийската опера ви кани на детски спектакъл с много настроение и усмивки. Станете част от забавните приключения на Мечо Пух и неговите приятели - Зайо, Прасчо, Кенга, Ру, Бухалa, Йори, горски животинчета и приказни цветя. Композиторът Андрей Дреников е написал увлекателна и жизнерадостна музика. Постановката е динамична, с много настроение и удоволствие за деца и възрастни.
Билети може да закупите онлайн или на касата на Операта.

4 юли, 18 ч, Зала "България"
Концерт на Детски симфоничен оркестър- Сливен

Детският оркестър- Сливен, е създаден от цигуларя Георги Калайджиев, бивш концертмайстор на камерен ансамбъл "Софийски солисти". Неговият проект "Музиката вместо улицата" започва преди десет години с обучението по класически музикални инструменти - цигулка, пиано, виола и китара на ромски деца от квартал "Надежда" в Сливен. Основната цел е да отвори нови хоризонти към изкуството и творчеството за социално слабите деца от града. Софийската филхармония се присъединява към усилията на децата от Сливен да усвоят класическото изкуство и застава рамо до рамо с тях, за да докаже, че музиката може да даде надежда за по-добър живот.
Билети се продават онлайн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ