Напишете дума/думи за търсене

Амбър Хърд има дъщеря от сурогатна майка

Амбър Хърт гушка дъщеря си. Снимка: Инстаграм

Красивата актриса Амбър Хърд се сдоби със собствена дъщеря, родена чрез сурогатна майка, по информация на вестник „Мирър“.

35-годишната звезда от „Аквамен“ съобщи щастливата новина и в профила си в инстаграм вчера вечерта. Тя пусна там снимка на бебенцето си. В надписа на поста си тя пише, че е кръстила дъщеря си Уна Пейдж Хърд и каза, че малката е родена на 8 април тази година.

На снимката Амбър гушка бебето си, която спи дълбоко на гърдите ѝ. 

„Толкова съм развълнувана да споделя тази новина с вас. Преди четири години реших, че искам да имам дете. Исках да го направя при моите условия. Сега оценявам колко радикално е за нас като жени да мислим за една от най-фундаменталната части на съдбата си по този начин. Надявам се да стигнем до момент, в който е нормално да не се нуждаем от пръстен, за да имаме дете. Част от мен иска да потвърди, че личният ми живот не интересува никого. Разбрах също, че естеството на работата ми ме принуждава да поема контрол над това. Дъщеря ми се роди на 8 април 2021 г. Казва се Уна Пейдж Хърд. Тя е началото на останалата част от живота ми", пише актрисата в инстаграм.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ