Напишете дума/думи за търсене

Как да изглеждам добре по бански след скорошно раждане?

Както вертикалното райе и черната рокля създават илюзия за по-фино тяло, така и при плажното облекло си има някои малки трикове, с които в очите на околните ще сте с няколко килограма по-слабa дори и след скорошно раждане. Вижте кои са те.

Сложете бронзант по тялото си.

Тенът по тялото е като малката черна рокля във вечерното облекло. Спасява ни в много ситуации. Прикрива стриите и разширените вени. Прави краката по-привлекателни и визуално изглеждаме поне с 5 килограма по-слаби. За да избегнете използването на солариум, преди да отидете на море, си купете бронзант. Има и студиа, в които се предлага равномерно напръскване, ако ви е трудно да го нанесете сами. В тях професионалисти нанасят изкуствен тен по цялото тяло. Така само за минути ще се сдобиете с летен загар и нужното самочувствие, за да носите с гордост банския си. Именно тенът е една от причините дамите да се чувстват по-красиви и желани след края на летния си отпуск.

Заложете на пристягащ бански.

Така както можете да си купите пристягащо бельо, може да се сдобиете и с пристягащ бански. Моделът е цял и е по-стегнат в областта на корема и около талията. Материята е ластична, но под дупето и около кръста е твърда и прибрана, за да не издава на показ отпуснатите части на фигурата. В допълнение вържете шал на ханша си, ако имате притеснения, свързани с бедрата. Ластичното бельо отдавна е смятано за един от най-ефикасните методи за вталяване. И има защо!

Намажете се с плажно олио.

Забелязали ли сте как в рекламите за бански костюми моделите винаги са с бляскави крака, покрити с олио? Това не е случайно. Прави се, за да изглежат бедрата по-стройни. Когато ги намажете, светлината се отразява в предната част и оптически ги прави по-оформени. В комбинация с тен олиото върши чудеса.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ