Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

От вас зависи Всичко е във ваши ръце, така че постарайте се да планирате начинанията си за по-големи периоди от време. И нека всички се убедят, че сте склонни да вървите по свой собствен път, решението ви е обмислено и категорично. Още повече, че сегашните ви действия полагат основа за бъдещето –далечното, а може би и по-близкото. Става дума основно за работата. Моментът е благоприятен и за изпълнение на лични желания.

Телец

Телец

Пазете се от грешки По отношение на текущата работа дните са напрегнати, и то защото съществува повишен риск от грешки и неправилни действия. Старайте се да не допуснете небрежност, за която по-късно да плащате. А ако интимни дела са вашето вълнение, ситуацията наистина е деликатна. Не бягайте от откритите и естествени взаимоотношения, ако искате да изградите мечтаното щастие. Някои ще пътуват.

Близнаци

Близнаци

Намеренията се осуетяват Не всичко върви по ноти, има неочаквани препятствия по пътя ви. Пречки от обективен и субективен характер спъват осъществяването на вашите намерения. Напрегната е ситуацията и в партньорство, на което държите.Търсете баланса във всичко. Налице са и служебни проблеми, а за някои моментът е преломен. Най-хубаво се оказва пътуване, а при някои става дума за далечна дестинация.

Рак

Рак

Личният живот на първо място Не е зле да се вгледате по-внимателно в поомръзналата работа и всекидневните си задължения. А ако е необходимо, преустройвайте се. За някои дойде времето на дългоочакваната ваканция, други наблягат на домашни проекти. Но в любовта картината е мрачна, а може да се чувствате разочаровани от многообещаващо запознанство. Явно тръгвате по нов път. Не се страхувайте от непознатото, то крие в себе си и приятни изненади.

Лъв

Лъв

Всичко е наред Основата ви е стабилна и това позволява да гледате по-смело напред. Започнатото крие в себе си огромни възможности, така че плановете ви ще се увенчаят с успех. И въпреки, че поетите задължения ви идват малко в повече, заслужава си. Наградата е желана придобивка или заслужена почивка. Така че вярвайте в собствените си сили и покажете, че умеете да завършвате всичко докрай.Късметът е с вас и в любовта.

Дева

Дева

Изразете мнението си Не се страхувайте да дадете воля на чувствата си, само защото един път вече сте преживели обида или отказ и не искате да се повтаря. Вече настъпва времето, в което ясно и разбираемо да изразите своето мнение. Само такава стъпка ще ви помогне да си изясните взаимоотношения, на които държите. Новости има и в работата. За добро са. Но най-хубаво се оказва пътуване, зареждащо ви с нови впечатления.

Везни

Везни

Късметът е с вас Дайте простор на творческото си въображение, на своята динамична природа и на авантюристичната си жилка. Започнете с нов устрем да осъществявате своите намеренията. Късметът ви е споходил, така че не чакайте, действайте. Успехът е с вас и в работата, но най-отчетливи са желани домашни новости. И в любовта има от какво да се чувствате удовлетворени, а за някои дойде времето на съдбовната среща.

Скорпион

Скорпион

Без големи надежди Моментът е специфичен. Едни се вълнуват от смисъла на работата или безпокойствата са породени от липсата на постоянен ангажимент. За други най-важно се оказва партньорството – лично или делово. Трети са посветили голяма част от времето и енергията си на материални и имуществени дела. Във всички случаи избягвайте твърде смелите надежди и наблегнете на реалните и практичните неща.

Стрелец

Стрелец

Отложете важните проекти Внимавайте да не се заблудите заради недостатъчно обмислени планове, или да станете жертва на илюзии. По-добре наблегнете на рутинна работа и не се захващайте с неузрели проекти. А може би твърде дълго сте се придържали към нещо и сега разбирате, че е било грешка. Някои домашни тревоги отново напомнят за себе си. Жалко, случващото се в любовта също се оказва източник на безпокойства.

Козирог

Козирог

Уловете мига Обстоятелствата неочаквано се променят, така че постарайте се да се възползвате от новите възможности. Но трябва да действате бързо и без протакане. Успеете ли, ще подсигурите повече сигурност в утрешния ден. Може би става дума за ваша стара и нереализирана досега идея или за изгодно предложение, разкриващо нови перспективи. Гоните ли професионални цели, сега е момента.

Водолей

Водолей

Дръжте умерената линия Гответе се за новини и случки, които дават яснота за онова, което най-много ви вълнува сега. Сигурно е, че развоят на нещата ще ви помогне да победите опасенията. Става дума най-вече за личния живот, но и в работата предстоят новости. Ако не надценявате силите си и сте готови на разумни компромиси, всичко ще бъде наред. Най-хубаво е случващото се в любовта, а за някои промените са неочаквани.

Риби

Риби

Теглят ви приключенията Макар и отегчени от рутинни дейности, в работата сте стабилни. Неприятни изненади не се предвиждат, така че няма от какво да се страхувате. За някои най-важни се оказват пътувания и домашни промени. Вълненията на други са любовни. Нищо чудно да подновите стара интимна връзка или най-после да се осъществи отколешна ваша мечта. А може да е отдавна чаканата отпуска, или приключение, вливащо нови сили.