Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Събитията се развиват достатъчно добре, всичко се подрежда по желания начин, така че едва ли има от какво да сте недоволни. Срещите с приятели, хубавите новини и пътуванията са само част от случващото се.

Телец

Телец

Още веднъж в светлината на деня разгледайте своя план и сами ще се убедите, нищо не пречи да го осъществите. Настроението е на ниво, самочувствието ви – също. Продължавайте в този дух и всичко ще е наред.

Близнаци

Близнаци

Завладяло ви е вдъхновение, забравили сте предишни тревоги и мъчителни мисли. Тяхното място заемат радостта и чувството за лекота. Дано по-дълго ви държи това състояние на свежест и блаженство.

Рак

Рак

Провалени уговорки, отложени пътувания и неочакван развой на събитията – ето такава е вашата неделя. Така че гответе резервен вариант и не се ядосвайте, скоро ще имате възможност да осъществите замислите си.

Лъв

Лъв

Всичко е наред. Най-накрая можете да направите онова, към което отдавна се стремите. Смело напред, нищо няма да попречи да осъществите замислите си. Но вкъщи имайте едно наум, ядовете се задълбочават.

Дева

Дева

Намирате се в период на раздяла със старото. Така ще можете да усетите собствената си независимост и да се подготвите за новото, което ви очаква. Естествено става дума за лични дела. Радват ви придобивки.

Везни

Везни

Вслушайте се във вътрешния си глас и направете крачка към партньорите и онези, които са от значение за вас. Може би днес ще поискат съвет. Позволете симпатията и привързаността да укрепнат.

Скорпион

Скорпион

Отнасяте се към ставащото миролюбиво и добронамерено, ясни са ви всички страни на ситуацията и спокойно гледате напред. Ето защо смело можете да се настроите за радостни и приятни усещания и те няма да закъснеят.

Стрелец

Стрелец

Чувствителни сте, а сегашните събития засягат най-тънките ви струни. Хубавото е, че преобладават положителните изненади. Но ако все пак нещо ви мъчи, не се инатете. Отворете сърцето си за другите.

Козирог

Козирог

Хубава е неделята за вас. Не се затваряйте, бъдете сред хора, търсете компанията на приятно общество. Ще си доставите удоволствие, определено имате нужда от това. Не липсват и придобивки.

Водолей

Водолей

Бъдете естествени и отстъпчиви. Не се страхувайте, че ще ви обидят или разчовъркат старите рани. Нищо и никой не ви заплашва. В момента събитията се развиват благоприятно за вас, прибързаността би била вредна.

Риби

Риби

Всичко е във ваши ръце. Така че направете решаващата крачка и не се безпокойте. Целта е близко. А ако ситуацията налага, покажете своето великодушие. Жестът няма да бъде забравен и вие ще се почувствате доволни.