Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Налага се да осъществите доста срещи и контакти, за да реализирате всичките си намерения. Замисленото е тласък към позитивни промени или най-малкото дава нова светлина за нещата. Оживление има и в интимния живот.

Телец

Телец

Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. За някои приоритетно е пътуване, други наблягат на домашните проекти.

Близнаци

Близнаци

Като че ли работата остава на заден план, а мислите ви са заети с друго. При едни става въпрос за домашни промени, други се вълнуват от взаимоотношенията с постоянния партньор. Най-сетне идват чакани интимни новини.

Рак

Рак

Най-важното сега е да отличавате фактите от измислиците, реалното от нереалното, перспективното от безперспективното. Избягвайте рискованите крачки и твърде смелите очаквания и се занимавайте само с неотложни неща.

Лъв

Лъв

Вложете всички сили в започнатото, няма да съжалявате. Разпределете добре времето си и действайте. Нагласата за победа най-сигурно ще ви отведе до целта. Късметът е с вас и в личния, и в служебния живот.

Дева

Дева

Не се оставяйте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Търпеливо и последователно се занимавайте само с онова, което наистина ви е по силите. Скоро ще видите плодовете от своя труд. В любовта – оживление.

Везни

Везни

Въпросите, съмненията и колебанията, които дълго време са ви притеснявали, внезапно се изясняват, така че вече ще имате повече яснота. А ако става дума за забавяне, не се отказвайте. Пречките са преодолими.

Скорпион

Скорпион

Нужни са ви реалистичен подход, надеждност и воля. Ако става дума за работата, покажете, че няма да отстъпите от своето. И обмислете внимателно всички свои планове, доколко са осъществими и имат ли реална основа.

Стрелец

Стрелец

Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. А в любовта е време да покажете своите чувства.

Козирог

Козирог

Срещите и контактите поглъщат цялото ви време. От друга страна това съвсем не е лошо, защото ще научите нещо, хвърлящо нова светлина върху нещата. Може да е за работата, може да е в личен план. За някои проблемите са административни.

Водолей

Водолей

Няма от какво да се страхувате. В работата покажете, че сте сигурни във възможностите си и умеете да извличате полза от всяка ситуация. Денят е силен в професионално отношение. Интимни вълнения.

Риби

Риби

Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.