Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Хубава новина или предложение ще ви освободят от усещането за ограничена свобода. Във всеки случай предчувствието няма да ви излъже, следвайте го неотклонно. Става дума за бъдещето на нещо важно. Тревогите сега са домашни.

Телец

Телец

Не се захващайте с работа, превишаваща вашите възможности. По-добре проверете колко сили и средства трябва да вложите в осъществяването на своите планове и дали сте готови на това. Хубавото е, че сте обградени с единомишленици.

Близнаци

Близнаци

Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас. Късметът е с вас и в любовта.

Рак

Рак

Постарайте се да погледнете на нещата всеобхватно, за да оцените перспективите за по-дълъг период от време. Анализирайте текущите ситуации, но не позволявайте на нетърпението да пречи на хода на събитията.

Лъв

Лъв

Вярвайте в своята щастлива звезда. Бъдете оптимист и не й пречете да се прояви. Доверете се на инстинкта си и ще се уверите, че всичко в живота ви е крачка към вашето благополучие. Интимна радост.

Дева

Дева

Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те сами ще подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. Не е време и за професионални инициативи.

Везни

Везни

Не е приятно, но се налага да се съобразявате с неща, над които нямате контрол. Пречки от обективен и субективен характер спъват осъществяването на намеренията ви. Неочаквани домашни тревоги.

Скорпион

Скорпион

Бъдете практични и далновидни. Покажете, че не сте склонни да се захващате с нищо, превишаващо вашите възможности. И сами не си поставяйте неизпълними задачи. Занимавайте се само с действително неотложни неща.

Стрелец

Стрелец

Деликатната ви чувствителност ще позволи да отличите изпълнимото от неизпълнимото, полезното от безполезното. Дайте достатъчно време, за да си изясните нещата в цялост и да добиете увереност в себе си.

Козирог

Козирог

Не бързайте. Опитайте да стигнете до същността на нещата във всички начинания, за да бъдете уверени в тяхната ефективност и полза. Ако не сте уверени докрай, по-добре отложете за друг път.Служебни ядове.

Водолей

Водолей

Внимавайте да не се заблудите заради недостатъчно обмислени планове, или да станете жертва на илюзии. По-добре наблегнете на рутинна работа и не се захващайте с неузрели проекти. Неочакван обрат в любовта.

Риби

Риби

Не изпреварвайте събитията. Оставете нещата да следват естествения си ход. Бъдете практични и не се впускайте в авантюристични начинания. Тревоги има и с човека до вас. Интимно разочарование.