Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Оставете нещата да следват естествения си ход. Бъдете практични и не се впускайте в авантюристични начинания. Днешните събития са противоречиви, старайте се да поддържате обективен поглед.Интимно разочарование.

Телец

Телец

Денят е доста емоционален за вас. Идва с много и най-различни новини. Има и хубави, има и лоши. Старайте се да контролирате нервите си, за да не допуснете грешка или да изпуснете някоя дума. Неочакван обрат в любовта.

Близнаци

Близнаци

Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за работата, а може да се отнася и за нещо, с голямо значение за вас.Желани домашни новости.

Рак

Рак

Ето го деня на изненадите. Само че наред с приятните, има и неприятни. Старайте се да държите емоциите си под контрол и не бързайте да изказвате мнение или да правите каквото и да било, без да обмислите ситуацията докрай.

Лъв

Лъв

Гледайте на нещата мащабно, за да видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията. В работата късметът е с вас, но вкъщи личат тревоги.

Дева

Дева

Точно сега не бива да се отпускате. Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете. Може да става дума за нещо, с голямо значение за вас. Интимна радост.

Везни

Везни

Провалени срещи, противоречиви новини, неочаквани ангажименти – все неща, които ще ви накарат да промените програмата си за деня. Не се захващайте с нищо, превишаващо възможностите ви.

Скорпион

Скорпион

Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Необходимо ви е време, докато си изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно. Ядове има и в работата.

Стрелец

Стрелец

Мобилизирайте силите си и пристъпете към изпълнение на своите планове. Условията са благоприятни да осъществите онова, към което се стремите. Наградата ще бъде ваша. Тревогите сега са с човека до вас, а може да имате опоненти.

Козирог

Козирог

Срещите и контактите поглъщат цялото ви време. От друга страна това е добре, защото ще научите нещо, хвърлящо нова светлина върху нещата. За някои ядовете са административни, за други - домашни.

Водолей

Водолей

Използвайте многобройните си способности. Условията са динамични, ще бъде жалко за досегашните ограничения, ако изпуснете момента за действие. Макар и в повишено напрежение, късметът е с вас и в работата.

Риби

Риби

Нищо не ви заплашва. Опитайте се да получите удоволствие от вашата дейност. Ако става дума за предложение, доверете се на своята способност да отличите изгодното от неизгодното, печелившото от губещото.