Напишете дума/думи за търсене

Австрийска туристка роди на италиански плаж, не знаела, че е бременна

Майката и съветничката по туризма в Католика СНИМКА: Фейсбук/Община Католика

45-годишната австрийска туристка Тамара, която на 1 август роди на плаж на Адриатическо море, не знаела, че е бременна. Момченцето е седмо дете на австрийката и дойде на белия свят, докато събирала загар с част от многочленното си семейство на плажа на Католика, близо до курорта Римини.

Жената тръгнала към тоалетната, когато усетила родилните болки. За късмет, на плажа имало в този момент акушерка, която помогнала. След това майката и бебето били откарани в болницата на Римини.

Те са добре, както информират италианските медии. Австрийската туристка и мъжът й Роберт Кеметингер решили да регистрират поредното си дете именно в Католика, на чийто плаж изплакало за пръв път. Семейството решило да го кръсти Паоло – на името на спасителя на плажа, който оказал помощ при раждането.

Най-големият син в семейството на родилката е на 21 г., а шестият – на 10 г.

Австрийската фамилия летувала редовно в италианския курорт. Съветничката по туризма в община Католика Николета Оливиери пожела на семейството да дойде и догодина, за да отпразнуват заедно първия рожден ден на малкия Паоло.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ