Напишете дума/думи за търсене

Медени наденички в соев сос

Необходими продукти:

1/2 кг наденички

1/2 к.ч. соев сос

1/2 к.ч. балсамов оцет

2 скилидки чесън

2 с.л. мед

Начин на приготвяне:

Наденичките се запечатват без мазнина на тиган от всички страни. Ако се използват големи парчета, се правят прорези. В купичка се смесват соевият сос, балсамовият оцет, стритият чесън и медът и се разбъркват.

Щом наденицата получи желания загар, се залива със соса. Обръща се с прорезите надолу, така че да проникне добре. Готви се за 2-3 минути, докато сосът се сгъсти наполовина. Не трябва да се сгъстява прекалено много, за да не е лепкав.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ