Нещата, които никога да не казвате на жена със следродилна депресия

"Има много хора по света с доста по-сериозни проблеми от твоя" е само едно от нещата, които никога не бива да изричате, ако имате близка със следродилна депресия.

Е, всеки се депресира понякога!

Никой не е казал, че животът е справедлив.

Може би трябва да започнеш да пиеш някакви витамини за състоянието си.

Нуждаеш се от ново хоби. Нищо повече!

Събери се! Прекаляваш!

Опитай малко по-сериозно. Амбицирай се и ще се получи.

Нямаш причина да се чувстваш по този начин.

Не ти харесва да се чувстваш така, нали? Е, просто го промени!

Мислех, че си по-силна от това.

Повече за следродилната депресия прочетете тук.

Бебе / Новини

Нормално ли е да си веган? Гледайте TrendY и ще разберете! (Видео)

И адреналинът ли е единствената причина младежи да се качват по покривите на високи сгради? Голи, омазани с кръв и опаковани с тарелки. Заливащи с изкуствена кръв месари и месарници.

Малкоданска за тежкото раждане: Взеха ми го на секундата, после месец седя в болницата

„Искам хората да знаят и да участват по един или друг начин, да се набират средства, да се говори за това нещо, защото тенденцията е броят на недоносените деца да расте всяка една година и в България

Родители: Агресивно дете бие и тормози нашите

Родители от софийска детска градина се оплакват, че децата им са бити и тормозени от агресивно дете. Те твърдят, че причината за това е липсата на достатъчно персонал и лошата дисциплина.

Марияна, която изроди бебе във влак в Англия: Горда съм, България се прослави с добро

Българката, която изроди бебе във влак в предградие в Лондон, говори пред камерата на Би Ти Ви. „Събух заедно с клина надолу и видях че е започнало раждане.

Момиченце се роди на 11 ноември в 11 ч. и 11 мин. в Минесота

Момиченце се появи на бял свят в Минесота в Деня на ветераните - в 11-ия ден от 11-ия месец в 11 ч. и 11 мин. вечерта, предаде Асошиейтед прес.Ерин и Майк Потс от Хюго, Минесота,

Българка без медицинско образование изроди бебе във влак в Англия

52-годишната Марияна Андреева изроди бебе във влак в Англия без да има никакво медицинско образование, предаде британската медия Standard, цититана от offnews.bg.

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.