Хапването на сирене и боровинки помага за забременяване

Фолиевата киселина е важна, както за зачеването, така и за правилното развитие на гръбнака и мозъка на бебето в първите етапи на бременността.

Без достатъчно фолиева киселина съществува риск от "спина бифида" (гръбначният мозък не успява да се затвори през първия месец на бременността). Ако не искате да пиете фолиева киселина на таблетки, можете да си я набавите като консумирате повече храни, богати на нея - зелени листни зеленчуци (спанак, броколи, къдраво зеле), грах, боб леща, цвекло и авокадо.

А партньорът ви трябва да увеличи приема на храни, богати на Витамин Е и цинк - сирене и боровинки. Изследвания сочат, че тези храни увеличават възможността от забременяване почти четири пъти.

Бебе / Забременяване

Как една малка стафида може да предизвика страхотен секс

Упражнения за събуждане на заспало либидо Все повече проучвания показват, че модерният начин на живот намалява сексуалното желание и влошава качеството на половия контакт.

За първи път: Две жени износиха едно и също дете (Видео)

За първи път две майки износиха едно и също дете по време на развитието на плода, съобщи "Ню Йорк пост". Ашли и Блис Култър успели заедно да дадат дом на ембриона благодарение на сравнително нова

Как да следите цикъла си, когато искате да забременеете

За да заченете, трябва да следите своята овулация и цикъл. Ето няколко съвета как да го направите. Първият ден от менструацията ви е ден 1 от цикъла ви. Овулацията протича 14 дни преди началото му.

Масло от ленено семе помага за зачеване

Маслото от ленено семе е полезно както за жените, така и за мъжете, които искат да имат дете. При мъжете то подобрява производството на качествени, жизнени сперматозоиди.

Как да използваме правилно теста за овулация

Тестовете за овулация са добра възможност за точно определяне на времето, благоприятно за зачеване. Те са лесни за приложение в домашна обстановка. Все пак има някои неща,

Храните, които подпомагат овулацията

Спанакът, копривата, лещата и цвеклото са богати на желязо, което подпомага овулацията и повишава способността за зачеване. Но и останалите вещества, които се съдържат в тези продукти,

Този уебсайт или инструменти на трети страни може да използват "бисквитки", които са необходими за функциалността им и са необходими за постигане на целите, илюстрирани в политиката за бисквитките. С натискането на бутона "Приемам" вие се съгласявате с използването им.