Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 3- 6 септември

Ето къде да заведете децата този уикенд.

3 септ, 11 ч, кино "Кабана"
"Пейте с нас, деца"

Музикално-образователният концерт за малки и големи е с песните на Михаил Шопов и Живка Шопова. Специален гост е българският музикант и композитор Константин Цеков. Събитието е създадено специално, за да насърчава творческото начало в децата още от най-крехка възраст. Всички гости ще получат възможността по забавен и професионален начин да научи по една нова авторска българска детска песен със стойностен текст.
Входът е свободен.

3-4 септ, 20 ч, Гребна база "Панчарево"
"Шрек мюзикълът"

Софийската опера и балет кани малки и големи на лятната сцена на езерото Панчарево. Мюзикълът е изпълнен със смях, песни, танци и необикновена, но истинска любов. Най-вече доказва, че всеки има право на мечти и добри приятели. В далечно блато живяло ужасяващото чудовище на име Шрек, чието спокойствие, внезапно е разбито от нахлуването на досадни приказни герои. Всички те са били прогонени от царството си от злия лорд Фаркуад. Решен да опази дома им, а също и своя, Шрек сключва сделка с Фаркуад – да отиде и да намери красивата млада принцеса Фиона и да я заведе при него, за да се оженят. Но има една дълбока и тъмна тайна.
Подарете си забавна вечер със симпатично зелено чудовище, неговата приказна принцеса и цялата компания фантастични приятели като Пинокио, Питър Пан, Трите прасенца, Котаракът в чизми и още много други.
Билети може да закупите онлайн или на касата на операта.

4-6 септ, 10,55- 17,55 ч, гара Септември
"Празнично пътуване с парен локомотив по теснолинейката"

БДЖ организира пътуване с парен локомотив по теснолинейката през празничните дни по повод Съединението на България. През трите дни влакът ще заминава от гара Септември в 10,55 ч и ще пристига в гара Велинград в 13,35 ч. По време на престоите в гарите Цепина и Долене пътуващите ще могат да разгледат музея на теснолинейката, както и да се насладят на красивата природа.
От гара Велинград теглената от парен локомотив композиция ще отпътува обратно към гара Септември в 16,10 ч и ще пристига в 17,50 ч. Атракционният влак ще се движи в състав от пет стандартни пътнически вагона и един вагон бистро.
Билети могат да бъдат закупени онлайн или от билетните каси и железопътните бюра във всички гари в страната.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ