Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Днешните събития са противоречиви за вас, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Телец

Телец

Точно сега обстоятелствата не са подходящи да прокарвате идеите и инициативите си. Не се инатете, изчакайте по-подходящо време и не унивайте, ако по една или друга причина, не осъществите замислите си докрай.

Близнаци

Близнаци

Ще имате възможност да осъществите замисленото. При вас се появява точно онзи шанс, от който се нуждаете, така че постарайте се да се възползвате от добрия случай. Може да се отървете от неразрешен досега проблем.

Рак

Рак

Най-сетне идват чакани новини. Гледайте на нещата мащабно, така ще видите перспективите. И не пренебрегвайте интуицията си, ще ви подскаже какви са мотивите на другите, също тенденциите за развитие на ситуацията.

Лъв

Лъв

Не бързайте. Не става дума за обичайни делнични проблеми, а за нещо със специално значение. Наблегнете на малките, но сигурни крачки и бъдете уверени, ще ви стигне търпение да видите плановете си осъществени.

Дева

Дева

Не се впускайте в рисковани спекулации. От вас се искат хладнокръвие и трезва мисъл, така че бъдете нащрек и не се увличайте прекомерно. И в работата, и в личния живот дръжте умерената линия.

Везни

Везни

Очаквайте проясняване на ситуацията. Нещо, благодарение на което ви се разкрива истинския смисъл на случващото се. Става дума и за лични, и за служебни дела. За някои най-важни са домашни проекти.

Скорпион

Скорпион

Не надценявайте възможностите си и бъдете готови за неочаквани обрати. От вас се иска да бъдете колкото се може по-практични и внимателно да прецените какво ще ви струва начинанието, с което сте се захванали. Служебни ядове.

Стрелец

Стрелец

Не се поддавайте на наплива от емоции и не правете прибързани стъпки. Необходимо е време, докато изработите ясно становище и добиете увереност в себе си. Става дума за бъдещето на нещо важно за вас.

Козирог

Козирог

Направете крачката, която ще ви отведе до целта. Сегашните обстоятелства са такива, че подпомагат намеренията ви. Възползвайте се от новите шансове, за да сложите в ред делата си.Късметът е с вас и в работата.

Водолей

Водолей

Предчувствието никога не ви е лъгало, послушайте вътрешния си глас и сега. Не става дума за обичайните делнични проблеми, а за нещо със специално значение за вас. Рисковете сега са неоправдани. Домашни новости.

Риби

Риби

Не се отказвайте от своите планове. Събитията от деня не са еднозначни. Има и положителни, и отрицателни. Всяка стъпка ще ви вдъхва повече увереност, че можете да се справите с всякакви препятствия.