Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Провалени уговорки, отложени пътувания и неочакван развой на събитията – ето такава е вашата неделя. Така че гответе резервен вариант и не се ядосвайте, скоро ще имате възможност да осъществите замислите си.

Телец

Телец

Още веднъж в светлината на деня разгледайте своя план. Ще се убедите, нищо не пречи да го осъществите. Настроението е на ниво, самочувствието – също. Продължавайте в този дух и всичко ще е наред.

Близнаци

Близнаци

Помислете, не се ли отнасяте прекалено критично към всичко. Възможно е в очите на близките да изглеждате твърде хладни и неотстъпчиви. В любовта обаче не напускайте реалистичните позиции.

Рак

Рак

Не се опитвайте да променяте каквото и да било със сила. Оставете нещата сами да се подредят. Всъщност, случващото се сега съвсем не е лошо, макар че едва ли ще се осъществят всичките ви намерения.

Лъв

Лъв

Оставете си време, за да се насладите на предоставените ви възможности. Неделя е хубава за вас, ще осъществите своите замисли. Само бъдете по-настоятелни и всичко ще бъде както искате.

Дева

Дева

Засега се задоволете с това, което имате и трупайте сили, за да осъществите краткосрочните си планове. Не е необходимо да демонстрирате мрачно настроение и безпокойство. Нищо не ви заплашва.

Везни

Везни

Сами се изолирате. Забравете за преживени неприятности, нещата около вас съвсем не са зле. Отворете сърцето си за богатството на очакващите ви преживявания, ще се убедите, заслужава си.Придобивките за някои са сигурни.

Скорпион

Скорпион

Опитайте се да погледнете на нещата от най-веселата и жизнерадостна гледна точка. Правете това, което ще освежи настроението ви. Днешните събития са хубави, няма да останете разочаровани.

Стрелец

Стрелец

Постарайте се мрачното настроение да не скрие от вас хубавите възможности на неделния ден. Иначе рискувате да пропуснете чудесни мигове, прекарани с близки и приятели. Не липсва и желано пътуване.

Козирог

Козирог

Предпочитате да се доверите на своето чувство за реалност и това е добре. И наистина по-добре е да се откажете от преследването на непостижими цели и да се ограничите в по-малките, но напълно осъществими неща.

Водолей

Водолей

Не се страхувайте да общувате с хора. Очаква ви среща, която ще ви зареди с много ентусиазъм и чудесни впечатления. Това може да е топъл прием, гостоприемство на непознато място, а може да има интимен характер.

Риби

Риби

Ако импулсивно поемете риск, ще последват неприятни последици. Това може да се отнася към различни ситуации, но по-важното е да бъдете предпазливи. Така ще избегнете ядовете. В любовта нещата са объркани и като цяло – неясни.