Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Заредени сте с много позитивна енергия и това естествено позволява да осъществите замисленото. Очертават се и интензивни контакти. Обърнете внимание на чуждите идеи, някои от тях ще се окажат твърде ценни.

Телец

Телец

Отдавна се каните да направите някаква крачка. Огледайте се и ще видите колко много варианти се разкриват пред вас. Не изпускайте от погледа си дори и най-малките детайли. За някои най-важно е пътуване.

Близнаци

Близнаци

Не позволявайте да ви лишават от душевен покой. Не бързайте и не стигайте до крайности, дръжте умерената линия. А за минали неща едва ли има смисъл да тъгувате, много по-важно е да гледате напред.

Рак

Рак

Време е да се захванете с разрешаването на проблемите си. Хубавото е, че сте поели инициативата и повече не сте склонни да търпите някои неща. Явно, сега у вас е узрял план за по-нататъшни действия.

Лъв

Лъв

Посветете се изцяло на своя замисъл, няма да съжалявате. Оставете си достатъчно време, за да се насладите на възможностите, с които идва почивния ден. В интимния живот обаче ситуацията е твърде деликатна.

Дева

Дева

Не изпреварвайте събитията. Оставете нещата да следват естествения си ход. Бъдете практични и не се впускайте в авантюристични начинания. Има си време за всичко. Засега карайте по-кротко.

Везни

Везни

Отстоявайте своите убеждения по-убедително. Покажете темперамента си и готовността да приемете провокациите. Не се колебайте, смело поискайте всичко или нищо. За някои тема номер едно е дома.

Скорпион

Скорпион

Забравете минали горчилки и обиди, освободете място в сърцето си за радостта и спокойствието. За някои идва дългоочаквана новина, нищо чудно да е отдалече. При други най-вълнуващи се оказват придобивките.

Стрелец

Стрелец

Оставете временно всичко така, както е. Днес трудно ще осъществите своите намерения. Налице са пречки от най-различен характер. По-добре си кажете, че сега не е моментът да правите каквото и да било.

Козирог

Козирог

Хубавото е, че сте се освободили от подтискащи мисли и грижи. Вярвате в собствените си сили, а това само по себе си е достатъчна гаранция, че начинанията ви са безпроблемни и успешни.

Водолей

Водолей

Нагласата ви е оптимистична и радостна, готвите се добре да си прекарате времето. Такава възможност със сигурност ще ви се отдаде, очакват ви поредица удоволствия. А за някои има и големи придобивки.

Риби

Риби

Тренирайте интуицията си, анализирайки текущата ситуация и не бъдете нетърпеливи. Нещата следват своя естествен ход, а прибързването само би навредило. Дори и да се наложи да се откажете от нещо, към вас идва друго по-интересно.