Напишете дума/думи за търсене

Дневен Хороскоп

Овен

Овен

Днешните събития са противоречиви, затова внимавайте да не станете жертва на заблуди или на собствените си завишени очаквания. Дошло е време да отделите плявата от зърното и да наблегнете само на онова, което наистина е реално.

Телец

Телец

Не бързайте и не се доверявайте на непроверени хора. Покажете, че не сте склонни да вярвате на голи обещания и вършете работата си сами. Иначе може да останете разочаровани в своите очаквания. Интимно разочарование.

Близнаци

Близнаци

Работата остава на заден план, изместена от случващото се в личния живот. Вложете всички сили в започнатото, отстоявайте го с дълбоко убеждение и всичко ще бъде наред. Радват ви придобивки и домашни новости.

Рак

Рак

Ситуацията бързо се променя. Ако направите решаващата крачка, скоро ще получите независимостта, за която мечтаете.Става дума за работата или нещо, с голямо значение за вас. При някои стартират домашни промени.

Лъв

Лъв

Няма да чакате дълго. Онова, което ви вълнува от доста време насам, най-после ще се изясни и оформи като краен резултат. Може да е за работата, а може да е в личен план. Хубави домашни промени.

Дева

Дева

Отхвърлете съмненията и колебанията. Позицията ви е непоклатима. Нищо и никой не ви заплашва, затова вървете спокойно по своя път. Не липсват хубави новини, срещи, контакти, предложения.

Везни

Везни

Открива се възможност да осъществите замисленото. Бъдете внимателни, не изпускайте своя шанс. И в личния живот, и в работата бихте могли да се сдобиете с желаните резултати. Не забравяйте, късметът е с вас.

Скорпион

Скорпион

Успехът на начинанията ви зависи изключително от вашата предприемчивост и издръжливост. Откриете ли ги в себе си, ще убедите и околните в своята правота, а перспективите са най-благоприятни.

Стрелец

Стрелец

Действащата ситуация е противоречива. Помислете дали имате достатъчно търпение и издръжливост да доведете намисленото докрай. Също, дали сте взели под внимание всички детайли и възможни усложнения.

Козирог

Козирог

Оставете временно всичко така, както е и изчакайте развоя на събитията. Те ще ви подскажат какво трябва да направите и коя е най-печелившата тактика. В любовта чувствата са смесени, но за момента липсва стабилност.

Водолей

Водолей

Пред вас се откриват добри възможности, затова си струва да сте по-активни. Перспективите са многообещаващи, така че не се отказвайте, докато не постигнете своето. Късметът ви е споходил и в работата.

Риби

Риби

Най-после всичко се подрежда както искате, така че не пропускайте удобната възможност да промените нещата към по-добро. Бъдете уверени в реалността на плановете си и действайте.Късметът е с вас в любовта.