Напишете дума/думи за търсене

Български крем с приз “Най-добър продукт за дневна грижа”

Мариета Йорданова, основател и управител на Мегасмарт ЕООД

Натурален продукт за красота, произведен в България, бе отличен с приз “Най-добър продукт за дневна грижа” на тазгодишните награди Aesthetic & Medical Beauty, които се проведоха преди дни в София.

Регенериращият крем за лице 28 Days на My Organica е съставен от органични масла и безценни билкови екстракти. 100% натуралната формула на продукта поддържа свежия вид на кожата, изглажда дълбоките бръчки и подчертава лицевия контур. Проучвания, направени след потребители, показват, че само след 4 седмици използване на продукта, кожата е видимо подхранена, озарена и подмладена.

Продуктът е направен само от висококачествени натурални и био сертифицирани съставки. Не съдържа химикали, петролни деривати, консерванти, ГМО и синтетични съставки.

Кандидатурите бяха разгледани и прецизно оценени от специално подбрано жури от 14 души, което се състои от представители на медицинските и дентални среди, гримьори, инфлуенсъри, маркетинг специалисти. Първото място в същата категория получи ексфолиращ и пречистващ лосион за лице на френска компания.

“Благодаря за високата оценка на журито. Тази награда е изключително сантиментална за нас, тъй като до момента компанията ни е получавала различни отличия и номинации за нашите хранителни добавки. Това е първа награда за наш козметичен продукт”, заяви основателят и управител на компанията-победител Мариета Йорданова. Тя допълни, че преди 2 години “Мегасмарт” ЕООД поставя началото на своята козметична серия, а към днешна дата продуктовата гама наброява над 50 артикула.

My Organica предлага на българския пазар козметика за лице, коса и тяло с натурален състав. Един от най-разпознаваемите продукти на марката в момента е натуралният фон дьо тен с адаптиращ се цвят, който не съдържа химикали и изкуствени съставки, запушващи порите на лицето.

“Този продукт се превърна в абсолютен бестселър само за няколко месеца. Радваме се, че потребителите все по-често започват да гледат състава на козметиката, която използват и се ориентират към природните съставки”,  споделя още управителят на My Organica.

Всички продукти на марката може да откриете онлайн на www.biotica.bg, както и във фирмения магазин на компанията в София, бул. “Христо Ботев” №60

  • Ключови думи: