Напишете дума/думи за търсене

Днес е връчването на наградите за детския конкурс на 24chasa.bg и mama24.bg

Подаръци, лакомства и игри очакват всички деца и родители, които ще присъстват на събитието. Заповядайте днес (8 юни) в детски кът "Montecito Kids", за да се забавляваме заедно. Запишете се на телефон: 0882 11 36 37

Малко преди 22 часа в неделя на редакционната поща в "24 часа" пристигнаха последните снимки, изпратени от читатели във връзка с инициативата ни за празника на детето 1 юни. В конкурса участват над 50 красиви деца и изборът пред журито бе изключително труден.

По инициатива на 24chasa.bg и сайта за бебета и деца mama24.bg призовахме читателите да ни изпратят снимка на дете, направена на 1 юни в среда и ситуация по избор. Важното е снимката да бъде забавна. При желание може да бъде придружена с кратка история около нейното създаване.

Авторитетно жури определи най-добрите фотографии по няколко критерия, между които брой на прочитанията в сайта и брой на лайковете във фейсбук страницата на "24 часа".

Montecito Kids, Chipolino, Mustela, Happy, Зизуу/Zeazoo® и Proviotic са сред фирмите, които осигуряват наградите за победителите в конкурса.

Страхотни изненади и вълнуващи мигове очакват участвалите в конкурса за детска снимка по случай 1-ви юни. Днес от 17 часа, ще бъдат раздадени наградите на авторите на най-забавните снимки.

Домакин на събитието ще бъде любимият на малки и големи детски кът „MONTECITO KIDS“ (montecitokids.bg/bg) в София. В обширните и пъстри зали на двата етажа на детския кът, сме се погрижили за невероятни и незабравими забавления на малчуганите, както и за комфорта на техните придружители.

ВАЖНО!!! Събитието ще бъде с продължителност два часа и за присъствие се изисква предварително записване на телефон 0882 11 36 37 или на място в детски кът “MONTECITO KIDS”.

Церемонията по награждаването ще бъде излъчена онлайн във фейсбук страниците на сайтовете организатори на събитието - 24chasa.bg и mama24.bg, отделно ще има публикации за събитието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ