Напишете дума/думи за търсене

Тази майка превръща старите ризи на мъжа си в невероятни роклички за своите дъщери

Когато учителката по изкуство Стефани Милър става майка, открива своя неподозирана креативна страна.

"Живеехме в апартамент с една спалня със съвсем малко място за мен, на което можех да подреждам своите картини. Изпаренията, които отделят боите, са вредни за бебето и затова прекратих рисуването за дълго. Все пак имах да се грижа и за новородено. В същото време оцелявах някак със следродилна депресия и с шока, който нанесе майчинството над досегашния ми начин на живот", разказва Стефани Милър за Хъфингтън Поуст. "Усещах, че съм загубила своята идентичност", добавя тя.

Въпреки това тя преоткрива своята страст към изкуството с помощта на шевна машина и презвзема интернет пространството с една на пръв поглед съвсем проста идея - превръща старите ризи на съпруга си в очарователни рокли за своите дъщери.

Милър е майка на две момиченца - на 3 и 4 годинки, както и на две момченца - на 5 годинки и на 5 месеца. Макар че е дипломиран преподавател по изкуство и рисуване, след раждането на първото си дете, тя започва да се чувства някак отегчена от всичко, което е правила досега.

Нейният съпруг - Джон, й купува шевна машина от голяма верига за стоки за дома, за да й помогне да открие нова страст към изкуството. Първо започва да създава малки плюшени играчки. "Бях изумена. Тази нова дейност започна да ми помага в борбата със следродилната депресия и ме направи щастлива отново", казва Милър. С помощта на клипчета в ютюб тя се учи как да прави роклички за своите дъщери. Вижте резултата в нашата галерия.

Източник: huffingtonpost.com

СНИМКИ: Личен профил в инстаграм @MotherMakesX4

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ