Напишете дума/думи за търсене

Щастливият татко Краси Радков: На седмото небе съм!

Краси и Стаси вече са щастливи родители

Слави изпраща цяла стая подаръци на бебето

Краси Радков стана горд татко на син - Теодор, научи "България Днес".

"Няма по-голямо щастие от това да имаш бебе. Много дълго време е чакано и сега съм на седмото небе", сподели новината един от най-добрите ни комици - Краси Радков. Новороденото е 48 см, тежи 2,900 кг и за появата му на бял свят родителите са благодарни на докторите Стаменов, Арабаджиева, Генадиева, Давидова и целия екип на болница "Надежда". Според приятели на Радков бебето е ин витро и било дълго чакано. Майката Станислава се чувства много добре и вече е изписана от болницата. Според близките й цялата й рода се изсипала да посрещне новороденото.

Слави е любимият шеф на Краси, двамата са от години приятели
Слави е любимият шеф на Краси, двамата са от години приятели

Понеже Радков отрано остава сирак, настойниците на Стаси са му като родни майка и баща. От Щатите заради щастливото събитие си дошъл и братът на Краси - Емил, който от години живее и работи там. Слави Трифонов пък подарил "цяла стая" с подаръци за бебето Теодор, което се казва като неговия племенник.

Краси и Стаси се женят през лятото на 2002 година - шест месеца след първата им среща. Станислава е сияеща булка, а Краси е с 20 килограма по-лек от сега. Вричат се в любов пред погледа на кума Христо Гърбов и жена му Иглика Трифонова. Иначе Радков хлътва по Станислава в мига, в който я вижда. Макар че той е от Враца, а тя от София, съдбата ги среща в Смолян. Двамата се запознават на хотелска рецепция. Тогава хубавицата е в града с родителите си, а Краси е сам по служба. Актьорът й взима телефона, а три месеца по-късно двамата вече живеят под един покрив в столицата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ