Напишете дума/думи за търсене

Слух, че Меган е родила, крие бебето

Меган и Хари всеки момент ще станат родители.

Дворецът отрича, но е забелязана линейка

Изненадваща визита на принц Хари в Амстердам, насрочена за 8 и 9 май, хвърли мрежата в треска. Плъзнаха предположения, че съпругата му Меган може вече да е родила и крие бебето, за да може спокойно да изживее първите дни на майчинството, пише в. “Дейли телеграф”. Бъкингамският дворец обаче побърза да отрече.

Според други версии новото кралско бебе ще се роди до края на уикенда, тъй като принцът едва ли би искал да пропусне момента, когато съпругата му ражда.

Слуховете обаче бяха подхранени и от факта, че кралица Елизабет Втора е посетила новия дом на семейството във Фригмор Котидж, близо до Уиндзор. Според тях това не било, за да пие чай, а за да види поредния си дошъл на бял свят правнук. В социалните медии даже вървят твърдения, че бебето е момче и се казва Джеймс.

В четвъртък следобед журналист от Би Би Си съобщи, че е видял в Уиндзор частна линейка с полицейски ескорт, която може би се насочва към болницата.

Преди време самата Меган бе съобщила, че терминът ѝ е в края на април или първите дни на май, така че бебето Съсекс, както вече всички го наричат, трябва да се появи всеки момент.

Хари и Меган вече съобщиха, че няма да покажат на света бебето в първия ден след раждането, което къса с традициите в кралския двор.

Херцозите на Съсекс знаели пола на бебето, но ще го държат в тайна до последния момент. Залозите на букмейкърите клонят към момче, което да бъде кръстено Артър. Ако пък се случи да е момиче, основните залози са за името Алегра, разкриват британските медии.

Слуховете, че Меган държала бебето да остане полово неутрално до момента, когато само може да избира, също бяха отхвърлени от двореца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ