Напишете дума/думи за търсене

Три бебета за седмица в националния отбор по волейбол

Виктор Йосифов и Теодор Тодоров

В рамките на по-малко от седмица проплакаха три бебета на изявени състезатели от националния отбор. Началото на страхотната поредица даде не кой да е, а капитанът Виктор Йосифов. Миналата седмица съпругата му Виолина го дари със син, който бе кръстен Георги.

Първото дете на младото семейство се роди във Варна, откъдето е съпругата на 33-годишния майстор на блокадите. Тази сутрин пък друг известен състезател на поста център - Теодор Тодоров, се сдоби с цели две дъщери. Близначките София и Летисия се появиха на бял свят малко преди обяд с общо тегло от 6 килограма (2,9 и 3,1 кг). Това са първите рожби на 210-сантиметровият Теодор и съпругата му Каролина, с която са щастливо женени от доста години.

Един от най-добрите приятели на Тодоров и негов неизменен съквартирант в националния - Николай Пенчев, също ще става баща. Посрещачът и приятелката му Рая Пакова очакват бебе в началото на юли. Горе долу по същото време е и терминът на съпругата на Николай Учиков - Весела.

Миналото лято премина под знака на сватбите за националните състезатели и сега очевидно започват да се берат плодовете. За един месец под венчилото минаха Тодор Скримов, Виктор Йосифов, Учиков и Добромир Димитров. Скримов и известната учителка Силвия Зубева вече имаха дъщеря, която се появи на бял свят година по-рано.

Иначе националният отбор започна подготовка за Волейболната лига на нациите навръх 6 май с трима именици - Георги Братоев, Георги Сеганов и Георги Петров. Заниманията са водени от бившия национал Андрей Жеков, който стана помощник-треньор на Силвано Пранди.

Известният италиански специалист ще пристигне на 14 май, тъй като клубният му отбор "Шомон" се красира за финалния плейоф във Франция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ