Напишете дума/думи за търсене

Николета купува тестове за щерката

Никол навърши 7 и ще става ученичка

Никол учи за изпити в Италианския лицей

Една от най-красивите ни плеймейтки Николета Лозанова записа дъщеря си Никол в кандидат-първокласната листа на Италианския лицей, видя "България Днес".

Моделката, в компанията на футболиста Ники Михайлов пристигна в училището в Горна баня, за да закупят тестове за изпитните листи на училището.

"Никол ще бъде в първи клас и искам да учи в най-доброто училище", прокламира Ни Ло. Досега момиченцето е било на частно обучение, като е ходило и на градина. "Но Ники знае буквите, разказва приказки и има доста добър начин на изразяване", хвали щерка си Николета.

Щом плеймейтката и вратарят на националния ни отбор Ники Михайлов излязоха от сградата на Италианския лицей, към тях на тълпа заприиждаха ученици от школото по екип за физическо.

"Еййй, Ники, ние сме от "Левски", фенове сме ти", нареждаха момчетата, които искаха да се снимат с футболиста и развълнувано го дърпаха.

През цялото време Николета чинно изчакваше 15-те минути слава за любимия си, без изобщо да коментира, че е с него.

Ни Ло и Михайлов са заедно вече няколко години
Ни Ло и Михайлов са заедно вече няколко години

31-годишната плеймейтка не бе отразена от момчетата, тъй като те се оказаха по-големи фенове на футбола, отколкото на красивите женски части. "Е, като пораснат, ще видят къде е истината", пошегува се Ни Ло и с бърза крачка влезе в джипа, с който дойде.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ