Напишете дума/думи за търсене

Манекенката Карли Клос очаква първото си дете

Карли Клос

Манекенката Карли Клос, бивш ангел на "Викторияс сикрет", очаква първа рожба от съпруга си Джошуа Къшнър, съобщи сп. "Пийпъл".

Радостната вест, разкрита от източници от обкръжението на 28-годишната Клос, идва броени дни след като двойката отпразнува втората годишнина от сватбата си, предава БТА.

"Карли е бременна и е на седмото небе от щастие. Бебето ще се появи на бял свят догодина. Тя ще бъде най-страхотната майка на света", казва неназован източник.

Карли Клос и 35-годишният Джошуа Къшнър се ожениха на 18 октомври 2018 г., след като през юли същата година оповестиха годежа си след продължила шест години връзка.

Карли Клос попадна в новинарските заглавия по-рано през седмицата, след като засвидетелства подкрепата си за демократа Джо Байдън за президент на САЩ. "Какви са плановете ви за изборите? Ето го и моят - подписан, запечатан, нотариално заверен и доставен", гласеше текстът, придружаващ селфи на манекенката с маска за лице с надпис Байдън/Харис и плик с надпис "Аз гласувах".

Изданието припомня, че мъжът на Карли Клос, Джошуа Къшнър, е по-малък брат на Джаред Къшнър - съветник на президента Тръмп и съпруг на дъщеря му Иванка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ