Напишете дума/думи за търсене

Приемът за Софтуни Светлина за 2021 г. е отворен

Третият випуск на първата частна гимназия за ИТ и дигитални умения в България успешно стартира занятията си, а приемът за следващата 2021-ва учебна година е вече отворен. Учебното заведение дава единствено по рода си средно образование, предлагащо подготовка за най-нашумелите професии в дигиталната ера. Младежите, които прекрачат вратата на СофтУни Светлина, ще могат да избират между три основни направления:

Приложно програмиране

Специалността „Приложен програмист“ позволява на учениците да придобият практически умения по програмиране, което да ги подготви за реалната работна среда в сектора. Те ще научат различните програмни езици, софтуерни платформи и работни рамки. По време на обучението ще могат и да изградят някои от ключовите качества, необходими за професионалната им реализация като програмисти като алгоритмично и логическо мислене, работа в екип, ще участват в множество практически проекти и упражнения.

Графичен дизайн и мултимедия

Добрият графичен дизайн е навсякъде около нас и е изключително интересен за младежите, които проявяват интерес към изкуството. В СофтУни Светлина учениците, избрали тази специалност, ще могат да се потопят в дълбочина в света на дизайна и мултимедията. Ще се научат да работят с някои от най-популярните софтуерни програми в областта, ще усвоят най-добрите съвременни техники и ще се докоснат до множество практически задачи, с които да подобрят придобитите умения.

Дигитален бизнес, маркетинг и предприемачество

Дигиталният маркетинг все по-засилено започва да измества традиционните методи за реклама и популяризиране на бизнес. Специалността „Дигитален бизнес, маркетинг и предприемачество“ подготвя младите таланти за новия свят и дигиталните технологии в него. Те получават възможността да развият ключови познания за разнообразните съвременни маркетинг канали, инструменти и концепции. Техните преподаватели ги сблъскват с казуси от практиката и им разкриват някои от най-добрите техники в света на дигиталния маркетинг. Учениците ще бъдат подготвени за реалната работна среда, като след успешно завършване на специалността ще могат своевременно да започнат стаж или работа в сферата на маркетинга.

Записванията за СофтУни Светлина са отворени

Приемът за следващата учебна година вече е отворен! В гимназията могат да подават кандидатури всички младежи, завършили 7 клас, а процесът по кандидатстване е максимално улеснен.

• На първо място е необходимо учениците да попълнят онлайн формата за кандидатстване заедно с един от родителите си;

• След това екипът на СофтУни Светлина ще се свърже с вас, за да организира среща за провеждане на интервю с родителя;

• Финалната стъпка е преминаването на ученика през приемен изпит. Класирането се извършва на база среден успех на ученика от 1 до 7 клас, резултат от приемния изпит, положен при нас, интервюто, проведено между екипа и родителя.

Не се колебайте да подадете своята кандидатура още днес! За повече информация - посетете ТОЗИ линк!