Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 19 - 22 ноември

В четвъртък

Премиера на "Приказки за Хитър Петър"

19 ноември, четвъртък, 19 ч, Куклен театър НАТФИЗ

Хитър Петър може да е беден, но е умен и справедлив. С бързата си мисъл прави за смях всеки алчен богаташ, завистлив съсед или високомерен скъперник. Няма как детето ви да не се усмихне, гледайки премиерата на куклената постановка, която е създадена по български народни приказни. Тя е дело на проф. Боньо Лунгов и в нея участват абсолвенти от специалност "Актьорство за куклен театър".

В петък 

Цирк "Колозеум"

18,30 ч, кв. "Триъгълника - Надежда " (на ъгъла на ул."Хан Кубрат" и ул. "Чудотворци"

Децата обичат да гледат акробати, забавни клоуни, фокуси и различни дресирани животни - гълъби, камерунски козички и лами. Е, всички те може да се видят в цирк "Колозеум". Програмата му е атрактивна за малчуганите и с дресираните си коне и камили, благодарение на които децата не само се забавляват, но и опознават по-добре животните.

В събота

Саманта от "Музика за радостни щурчета" пее за най-малките

21 ноември, събота, 11 ч, онлайн

Музиката е универсален език. В това вярва и Саманта Абрушева, която създава "Музика за радостни щурчета". Тази година тя се включи в Нощта на театрите с онлайн урок за най-малките. Подходящо е да се гледа от деца от 40 дни до 3 години. С музиката се развиват творческо мислене, въображение, чувство за ритъм, усещане за естетика, както и слуховата и зрителната памет.

В неделя

"Котаракът в чизми" по приказката на Шарл Перо

22 ноември, неделя, 11 ч, Столичен куклен театър

"Котаракът в чизми" по приказката на Шарл Перо
Няма по-добро начало на неделния ден за малчуганите от приключенията на обичания герой на Шарл Перо - Котаракът в чизми. Ще може ли този верен домашен любимец да превърне своя господар - бедния мелничарски син, в принц? Децата могат да разберат отговора на този въпрос в Столичния куклен театър от 11 ч, но дори и да им е рано, не е проблем. Постановката ще се играе пак в 16,30 ч.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ