Напишете дума/думи за търсене

Битката с възрастовите петна вече може да бъде спечелена

Съществува едно неправилно твърдение, че най-големият бич на женската красота са бръчките. Да, никой не иска да крие хубостта си под издайническите линии на времето, но те ни най-малко не са единственият фактор, който ни състарява. Пигментните петна са проблем, с който битката е не по-лека и е добре да сме наясно не само с методите за превенция, но и с това как и защо се появяват.

Прекомерното излагане на слънчева светлина, без да сме ползвали сериозно козметика с UV за предпазване, хормоналните промени, някои лекарства и билки дори, както и напредващата възраст – всички те са фактори, които благоприятстват гостуването на неприятните петна по кожата ни.

В различните етапи на стареене на кожата виждаме различни белези на този процес – от фини линии и бръчици, през отпускане (загуба на контур), до липса на еластичност и поява на пигментни петна. При зрялата кожа всички тези признаци са налице. За да адресира всеки от тях, Eucerin усъвършенства формулата на продуктите от серията Hyaluron-Filler+Elasticity. Thiamidol против възрастови пигментни петна и колаген-комплекс за еластична кожа сега допълват богатата на антиоксиданти формула, в чийто състав влиза и добре познатата ни комбинация от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина. По този начин Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предлага решение за всички проблеми на зрялата кожа.

Разработената и патентована от Beiersdorf иновативна съставка против възрастови пигментни петна сега е включена в състава на всички продукти от серията (без околоочния крем), с цел да редуцира петната и да подпомогне изравняването на тена. Thiamidol бе представена за пръв път в серията против пигментни петна на Eucerin – Anti-Pigment. С времето доказаната й ефикасност даде основание на компанията да разработи допълнителни формули на бранда Eucerin. Благодарение на това разнообразните кожни проблеми по всички направления вече нямат шанс.

Другата иновация във формулата е колаген-еластин комплекс. Мощна комбинация от арктиин и креатин реенергизира производството на колаген и увеличава еластичността на кожата. Не на последно място, иновативната комбинация на Eucerin от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина запълва дори по-дълбоките бръчки.

Кожата изглежда свежа, сияйна и стегната. Продуктите са с отлична поносимост и са подходящи за всички типове кожа.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity включва:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF 15/30 – дневен крем против стареене, който запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността на кожата и намалява възрастовите петна. Съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, SPF30 или SPF15 и UVA филтри за защита от слънчевите личи, против преждевременно стареене на кожата и поява на още пигментни петна. Продуктът е с лек аромат, некомедоногенен, абсорбира се бързо и е отлична основа за грим. 96% от участниците в проучване на Eucerin потвърждават, че след четири седмици употреба кожата им има по-млад вид.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем – нощен крем против стареене, предназначен за зряла кожа. Формулата съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, както и арганово масло, богато на липиди, които спомагат регенерацията на кожата през нощта. Продуктът е подходящ за всички типове кожа, има богата текстура, придава еластичност и сияйност на сутринта.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серумсерум за зряла кожа против възрастови петна, бръчки и за по-еластична кожа. Съдържа Thiamidol против възрастови пигментни петна, арктиин за подновяване на колагена в кожата, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за запълване на бръчките. Кожата е сияйна и подмладена. 100% от участниците в дерматологично проучване потвърждават, че серумът подобрява еластичността на тяхната кожа и й придава по-свеж и подмладен вид.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF20 – крем против стареене за деликатната зона около очите, който подобрява еластичността, видимо запълва бръчките и предпазва от слънчевите лъчи. Съдържа хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, арктиин, SPF20 и UVA филтър. Не съдържа аромати, некомедоногенен е, офталмологично тестван, може да се ползва от хора с контактни лещи. 98% от участници в дерматологично проучване са на мнение, че кремът изглажда кожата около очите и устните, 100% смятат, че противодейства на увисването на клепачите и намалява тъмните кръгове и подпухналостта.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Крем за ръце за пигментни петна с SPF30 – уникален на пазара антиейдж крем за ръце против пигментните петна, снабден със слънчева защита SPF30 + UVA и UVB филтри за предпазване от поява на нови петна. Формулата съдържа високо- и  нискомолекулярна хиалуронова киселина за видимо запълване на бръчките, арктиин за по-бързо подновяване на колагена в кожата, Thiamidol за противодействие на пигментните петна. Допустими са до 4 апликации на ден на продукти, съдържащи Thiamidol. Първи видими резултати се забелязват след две седмици употреба и с времето се подобряват допълнително.

  • Ключови думи: