Напишете дума/думи за търсене

Мило дете, ти ме направи по-добър човек

Мило мое дете,

С днешната чудесна и специална дата, 1 юни, Денят на детето, искам да изкажа цялата своя любов и гордост към теб. Ти си моето най-ценно съкровище и най-голямо щастие в живота.

Откакто си се появил в този свят, животът ми стана много по-цветен и значим. Всяка твоя усмивка, всеки твой успех и всички мигове, които прекарваме заедно, са за мен най-скъпоценните неща. Твоето присъствие напълно промени моя живот и ме направи по-добър човек.

Искам да ти кажа, че вярвам в теб и във всичките ти мечти и цели. Никога не се съмнявай в своите възможности, защото ти си способен да постигнеш всичко, което поискаш. Развивай се, учи, изследвай света около себе си и никога не спирай да сънуваш.

Ти си уникален и специален по свой начин. Никой друг няма твоите таланти, умения и качества. Нека винаги бъдеш себе си и се гордееш с това, което си. Вярвай в себе си и никога не се преструвай, че си някой друг.

Нека животът ти бъде изпълнен с радост, обич и приключения. Нека винаги се отнасяш с уважение към другите и помагаш на тези, които се нуждаят от помощ. Помни, че ти имаш силата да направиш света по-добро място.

Винаги съм тук за теб и ще те подкрепя във всяка твоя стъпка. Не бой се да ми споделиш своите радости и тревоги, защото в твоето щастие е и моето щастие. Знай, че те обичам безусловно и нищо няма да промени това.

СНИМКИ: Unsplash
СНИМКИ: Unsplash

Честит празник, мило дете! Нека твоят живот бъде изпълнен със сбъднати мечти, безкрайни възможности и безкрайна любов. Ти си и ще бъдеш винаги моето най-голямо съкровище.

С обич и нежност,

мама

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ