Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 47

СНИМКА: gurgle.com

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 47:

В момента детето ви е една малка енергийна бомба. То има постоянно желание да тича и да играе и сякаш ентусиазмът му никога не свършва, а то не познава думата "умора". Ще ви бъде трудно да го удържите в момента, но не и нужно.

Сега е подходящото време, в което да го научите как да кара колело и да използвате всяка свободна минута, за да предприемате нова активност. По този начин не само ще изградите по-силна връзка със своя малчуган, но и ще възпитате в него спортна култура и обич към движението. Това от своя страна ще предпази от наднормено тегло, защото точно в тази възраст се формират първите навици за хранене и отношение към храната.

Сега и е времето, в което детето е хубаво да се научи да мие зъбките си добре и само. За целта можете да изтеглите мобилно приложение, което да му дава подробни инструкции под формата на игра. Така задължението ще се превърне в нещо много интересно и забавно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ